Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Trump už sesazen nebude. Jeho hnutí ale neskončí, říká velvyslanec Kmoníček

Situace ve Spojených státech se po středečním vniknutí demonstrantů do budovy Kapitolu sice uklidnila, ale stále je napjatá. Podle velvyslance v USA Hynka Kmoníčka situaci nezvládly především policejní složky. Soudí, že Trump sesazen nebude. Jeho hnutí ale bude pokračovat, řekl v pořadu 360° Pavlíny Wolfové na CNN Prima NEWS.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Demokrati nějak zapomněli, že v reálu celé volební období neuznali výhru Trumpa a obviňovali ho z ovlivnění voleb s Rusy.

0 0
možnosti

Donald Trump - první prezident od H. Hoovera (1929-1933), který ztratil Bílý dům, Sněmovnu reprezentantů i Senát během jediného funkčního období. A to ještě zesměšnil celé USA a po konci jeho mandátu mu hrozí trestní stíhání za několik trestných činů.

3 1
možnosti
Foto

Biden prohlásil, že kdyby na Kapitol útočili černoši, tak police zasáhne "zcela jiným způsobem". A to je prý "nepřijatelné." Rv Podle mého názoru je nepřijatelné to, co celý rok při násilnostech ultra-levice on a neomarxistka Harrisová dělali, nedělali nic. Tiše to tolerovali. Dokonce se jim vyjadřovali slov podpory. To jsou fakta, snadno dohledatelná. Navíc banováním a cenzurováním Trumpa a jeho vlivných podporovatelů na Twitteru a jiných sociálních sítích, se určitě sjednocení nedosáhne. Oni totiž o sjednocení nestojí. Ve skutečnosti jsou to oni, kdo neustále vytahují otázku rasismu. Celý rok 2020 nalívali olej do skoro vyhasnutého ohně. :-) P.S Likvidují a umlčují opozici. Jak demokratické. Rv

1 3
možnosti
MM

Xjenom neinformovane kecas a papouskujes nesmysly.!!

TV stanice ruznych zapadnich statu ukazaly dokumentacni porovnani: ochrana federalnich instituci ve Washingtonu DC a zasahu proti demonstantum v dobe bouri BLM a "ochrana" proti pucistum pri jejich napadeni sidla kongresu a senatu v Capitolu.

Jenom lhari a trumpajzlovstinou ovlivnene osoby tvrdi, ze s BLM se jedna v rukavickach, zatimco na trumpajzlovske pucisty se slo ostre. Jo, tak smesne "ostre", ze proti utoku pucistu stala policie Capitolu az na male vyjimky vyzbrojena pouze pendreky a peprovym sprejem. Nekteri z nich byli tak "nebezpecni", ze puciste si s nimi delali selficka!

Pripominam, ze umyslem pucistu bylo prepadenim Kongresu a Senatu, zabranit certifikaci legitimnich voleb, vandalizace objektu, zajmout cleny a drzet je jako rukojmi. Nekteri puciste porvavali, ze chteji pro vybrane cleny SMRT.

Plastova pouta, Molotovovy koktejly, domaci verze napalmu a bomb v jejich majetku nebyly jen pro srandu kralikum.

V porovnani uvadim DOHLEDATELNA statisticka fakta: v lete bylo na PRIMOU ZADOST PREZIDENTA PREDEM pripraveno k zasahu proti ocekavane demonstraci BLM jen ve Washingtonu DC 5000 clenu Narodni gardy a 1600 clenu ozbrojenych sil.

Byli ozbrojeni strelnymi zbranemi s gumovymi projektily a dosud neurcene % melo ostre. Byli podporeni tezkou anti-demonstracni vozovou technikou, vodnimi strikackami, slznym plynem, flash-bangs" -omracovacimi granaty atd.

Tato sila byla nasazena proti demonstantum BLM, kteri NEMELI v umyslu obsadit Capitol ani jine objekty a nepokouseli se o to.

Pripominam take, ze trump naridil vyklizeni pokojnych demonstrantu, vericich a knezi z namesti pred Episkopalnim kostelem pomoci slzneho plynu a omracovacich granatu..... aby se nechal fotografovat jak pozuje s bibli v ruce.

1 1
možnosti
SD

Že my si vždycky vybereme takové vzory, buď SSSR a teď USA.;-D

0 5
možnosti
VB

V96á72c86l79a67v 69B77o68k

9. 1. 2021 19:11

No jo, vypadá to jak v Hvězdných válkách ... někdo to celé roz... nechá to hnit až toho budou mít všichni dost a budou volat po pořádku ... a tak se ten někdo proentokrát obětuje a zavede ... no, přesně ten režim který potřebuje.

Ach jo. Lidé se furt nepoučí. Vždyť se to opakuje furt a furt, tenhle scénář. Jen v USA si ovšem pořád myslí, že jich se to netýká, když to dělají už více než 100 let jiným.

0 0
možnosti
JS

Tak nebude jiná možnost než čekat až se "demokratický" socialismus zhroutí a v dalších volbách se pan Trump s velkou podporou Američanů zase vrátí

1 4
možnosti
ID

Jako že by mu dali v kriminále propustku?

2 1
možnosti
MK

urcite by bylo dobre jej impíčnout, i takhle pozde, uz jen jako precedens a poselstvi do budoucna, ze kdyz uz nic, tak to, co predvadel Trump a jeho patolizalove po prohranych volbach, je naprosto neprijatelne a neslucitelne s prezidentskou funkci.

Popravde mel byt impíčnut, odvolan nebo prinucen k rezignaci uz mnohem driv, bohuzel kombinace republikanskych poslancu, kteri mu aktivne kryli zada a umoznovali marit spravedlnost (a vyuzivali jej jako uzitecneho idi0ta, kdyz mohli, ted se budou mozna chtit tvarit a dojimat, jaci byli za Trumpa chudaci) + kult Svedku Donaldovych, ktery jim za to aplaudoval + slaba, bezzuba opozice, ktera nevi, jak s nimi efektivne bojovat ...

3 2
možnosti
Foto

Už “impíčnut” byl a nepovedlo se! To i demokratům dojde, že se voliči Trumpa, kteří platí většinu daní mezi obyvatelstvem, odhodlají k ozbrojenému střetu. USA mají problém s marxismem. Bohužel, opět finanční aristokracie nabíhá na stejný nůž, jako když německé tajné služby vyvezly Lenina do Ruska.

2 3
možnosti
PN

To je sice pravda, ale ekonomiku ještě pořád dělají bílí a asijští muži. Celé to skončí až nebude co přerozdělovat. Ale obávám se, že to skončí krvavou revolucí.

2 2
možnosti
MP

Pane Kmoníčku, nezapoměl jste náhodou na ty 3 žaloby, které na Trumpa čekají v NY a byly pouze uloženy k ledu po dobu, co je prezidentem.

Už se oprašují ............. !

Takže je možné, že Trump své hnutí bude řídit z kriminálu.

4 5
možnosti
Foto

To si nikdo nedovolí, občanskou válku s obyvatelstvem, které platí více daní než voliči demokratů, to si neriskne ani marxistka Kamala. Pokud ano, budou se dít věci!

1 4
možnosti
Foto

Politika nemůže ignorovat realitu. Ani Bidet ani Trump nemohou všechno, co by chtěli.

Otázka je, zda se BLM prosadí jako rasistické hnutí proti bělochům, zda se zahraniční politika USA dá na antisemitský rasismus, zda se něco umění ve vztahu k Iránu nebo Číně.

Demokrati si s velkou námahou a jistě i s nejrůznějšími triky pomohli k slabé většině, řádu destitisíců voličů. Jejich mandát je proto velmi slabý a u republikánů došlo zřejmě k částečné radikalizaci. Za 4 roky se republikáni už poučí z těch volebních triků, dojde k opačnému vítězství.

V takové situaci si každý chtivý dobře placené funkce musí uvědomit, že vězí mezi dvěma kameny. S žádnou stranou si to nesmí rozházet, jinak má za 4 roky padáka.

1 7
možnosti
Foto

Ještě je třeba respektovat čas. Jak Trump, tak Biden jsou už senióři daleko v důchodovém věku. Příští politická špička v USA bude zaručeně v bezpečném stáří, jistém před Alzheimerem. Kolem Trumpa byla řada nadějných republikánů- Trump udělá dobře, když si z nich vybere následovníka a pokusí se mu uvolnit cestu.

1 1
možnosti
  • Nejčtenější

Brutální útok nožem v Mannheimu, policista po něm bojuje o život

31. května 2024  13:12,  aktualizováno  18:49

Šest lidí v pátek utrpělo zranění při útoku nožem na náměstí v centru německého Mannheimu, uvedla...

Ženě se do ruky zakousl pes. Muž, který jí přispěchal na pomoc, zvíře zabil

29. května 2024  15:12

Ženu v Žihli na Plzeňsku vážně pokousal volně pobíhající pes. Na pomoc jí přiběhl příbuzný, který...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Nemocnému synovi vstříkla do krve vodu. Chtěla jsem, aby to skončilo, řekla

29. května 2024  13:51

Mimořádně nešťastný případ matky samoživitelky a jejího vážně nemocného dítěte řeší Městský soud v...

Velký podfuk s výsluhou, nemocenská i v civilu. Policisté obírají stát o miliony

31. května 2024

Premium Státu rapidně rostou výplaty výsluh pro policisty, hasiče, celníky či dozorce. Loni Česká republika...

{NADPIS}

{LABEL} {POPISEK}

Povodně zpustošily západní Čechy. Zasahovaly vrtulníky, sesuv zastavil trať

2. června 2024  12:06,  aktualizováno  21:58

Části Česka o víkendu zasáhly bouřky provázené místy silným deštěm. Zejména na jihozápadě Čech...

Chybí Ospen, Ventolin i další léky. Aplikace ukáže, kde je lidé seženou

5. června 2024

Premium Děti, které potřebují penicilinový sirup Ospen na streptokokovou angínu, stejně jako pacienti se...

SPOLU? Můžeme přece kroužkovat, říká Vondra. Vlajku s nápisem Brusel hájí

5. června 2024

Lídr koalice SPOLU do Evropského parlamentu Alexandr Vondra říká, že v koalici není podstatné, co...

Ruská přilba? Zakrvácená uniforma? Máme. Válečné trofeje jsou na prodej

5. června 2024

Premium Vojenští nadšenci z Evropy a Ameriky na online tržištích kupují vojenské uniformy, boty, batohy...

Morávková a Čenský budou provázet diváky Novy i všednodenními rány

5. června 2024

V pátek se ranní pořad Novy Snídaně rozroste o nový moderátorský pár. Dvojici Johan Mádr a Ondřej...