Ochranka našla čínského zloděje viset polonahého ze stropu výtahu

Ochranka našla čínského zloděje viset polonahého ze stropu výtahu | foto: The Telegraph

Číňan se chtěl pomstít za vyhazov, ve slipech zůstal viset ze stropu

  • 10
Plán Číňana, který se rozhodl vykrást sklad, nakonec nevyšel podle plánu. Zlodějíček totiž nevzal v úvahu svou tělesnou konstituci a zasekl se ve střeše výtahu. Nic s ním nezmohla ani jeho přivolaná přítelkyně, která mu ve snaze vysvobodit ho sundala kalhoty. A právě takhle, jen ve slipech, ho později našla ochranka.

Pan Xi přišel v říjnu o práci ve firmě vyrábějící elektroniku. Jednak aby se pomstil, jednak aby si finančně trochu přilepšil, rozhodl se vloupat v noci do skladu podniku a odnést si nějaké kamery, píše The Daily Telegraph.

V sobotu večer se schoval v kancelářích a počkal, až odejdou poslední zaměstnanci. Pak už mu zbývalo jen dostat se do skladu a tam si vybrat, co se mu líbí a hodí. Jenže to se mu nepovedlo.

V neděli nad ránem se naopak musel rychle rozhodnout, jak se dostat z objektu pryč. Ve výtahu sundal kryt do ventilační šachty a chtěl jím prolézt. Kvůli své nadváze se ale v díře po pás zasekl a nemohl ani na jednu stranu.

Po chvíli přivolal na pomoc svou přítelkyni, ale ta ho také nemohla vytáhnout dolů, ani vystrkat nahoru. Aby zmenšila obvod jeho pasu, sundala mu i kalhoty . Ani to ale nepomohlo.

Ochranka, která v neděli vyrazila na pravidelnou pochůzku, tak narazila na nohy ve slipech visící ze stropu. Přítelkyně vyčerpaná z několikahodinového snažení seděla vedle. Oba poté skončili na policii kvůli pokusu o vloupání.


Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video