Pohled na britský parlament z London Eye

Pohled na britský parlament z London Eye | foto: Profimedia.cz

Britská policie nachází už třetí týden kolem Londýna části lidského těla

  • 2
Britská policie nachází už třetí týden na různých místech poblíž Londýna části lidského těla. Všechny ostatky patří jednomu muži. Policisté vraždu vyšetřují, ale zatím se jim nepodařilo zjistit totožnost muže.

První děsivý nález nese datum 22. března: tehdy byla u dálnice poblíž vesnice Cottered objevena v cestovním vaku levá noha. Místo leží asi 60 kilometrů severně od metropole.

O týden později následoval nález paže amputované mezi loktem a zápěstím. Tentokrát se místo nálezu nacházelo na okraji silnice u městečka Weathampsted, 20 kilometrů jihozápadně od Cotteredu.

Poslední březnový den našel farmář na svém poli u lokality Asfordby hlavu - ve vzdálenosti asi 150 kilometrů od předchozích nálezů.

Posmrtná expertíza potvrdila, že všechny části náležejí k ostatkům téhož mužského těla.

Od té doby byly nalezeny ještě další dvě části: 7. dubna pravá noha, která ležela pohozená u objížďky v Hertfordshiru severně od Londýna, a tuto sobotu bylo o kousek dál objeveno celé torzo trupu.

Policie zatím tápe, není ani s to poskytnout hrubý popis oběti. Jediná informace, kterou veřejnost dostala, hovoří o tom, že zavražděný muž trpěl kožní vyrážkou.

,

Eurovolby 2024

Volby do Evropského parlamentu se v Česku uskuteční v pátek 7. a v sobotu 8. června 2024. Čeští voliči budou vybírat 21 poslanců Evropského parlamentu. Voliči v celé Evropské unii budou rozhodovat o obsazení celkem 720 křesel.

Video