Diskuze

ANALÝZA: První rok Murphyho. Biden doplatil na přehnaná očekávání i pokrokáře

Byl to rychlý pád, stačil rok. Biden je out a Amerika je na tom hůř, než byla. Je to zásadní problém i pro Západ, protože v jeho zájmu je, aby Amerika byla silná, optimistická, šlapala a dávala najevo, že ví, co chce. Aby táhla, přitahovala a inspirovala. Jenže to se neděje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Další blábol pana Vodičky.

V USA je to tak, že vláda reprezentovaná prezidentem míní a kongress/senát mění.

Republikáni nemají lidem co nabídnout, tak úspěšně omezují volební práva, jinak by nemohli vyhrát.

Podvody Trumpovy kampaně už lezou na světlo ...

1 5
možnosti
Foto

Lezou na světlo? Leda tak u vás doma :-D

2 1
možnosti

tak alespoň nezklamal ty mrtvé,co ho volili

5 2
možnosti

Nějaký inteligentní komentář by jsi náhodou neměla?

1 3
možnosti

Komentář je poněkud jednostranný a zaslepený. Ano inflace v USA je, ale inflace je i v ČR a je i kdekoliv jinde na světe a všichni víme proč. A covid by bohužel nezatavil ani Tump ani svatý Dyndy, stejně jako ho nezastavili jinde ve světě. Odchod z Afghanistánu naplánoval již Trump.

3 5
možnosti
Foto

Biden zdedil po prvnim roce Covidu inflaci okolo 2% a na konci roku 2021 jiz byla 7% .. nastesti vyrazne neklesla oficialni zamestnanost, byt jde o papirova cisla, kdy lide casto byli a jsou oficialne zamestnani, ale vzhledem k restrikcim nepracuji zcela plnohodnotne .. Covid by Trump zrejme nezastavil, protoze ani on nemel takovy vliv na strujce tohoto systemu v cele s Faucim, ale podle me by nedoslo k takovym ekonomickym skodam.. A Afganistan? Ano, Trump naplanoval odchod, Biden porusil sjednane podminky a v zapeti zavelel k uteku, ktery byl naprosto amatersky a chaoticky ... Komentar se muze jevit lehce jednostranne, ale v pripade, ze porovnavate dve strany, z nichz jedna ma v rukou media, bankere, atd, je treba to v ramci objektivity lehce dovyvazit ;-)

7 2
možnosti

Mě pořád nepřestává udivovat, že Amerika nenajde dva lepší kandidáty, než dva starce, jednoho egomaniaka a druhého senila.

4 1
možnosti
Foto

Jejich system to az tak snadno neumoznuje

0 0
možnosti

Já bych to tak tragicky neviděl. Sice demokraty nemá rád již skoro nikdo, ale korespondenční hlasy vyřešily již nejednu lapálii. ;-)

14 1
možnosti
Foto

Me se libi to zakonceni, podle ktereho se Reagan, Clinton i Obama po padu v prvnim roce zvedli.

Podle me se to podari i Bidenovi.

Jediny kdo ryl cele 4 roky s drzkou v zemi a odesel za bolestneho kvileni s neuveritelnou potupou byl jisty Donald J. Trump. ;-)

0 26
možnosti

Všichni jmenování neměli ekonomické problémy, případně se s nimi vyrovnali. Takže Biden nutně potřebuje, aby se co nejdříve prudce zlepšila životní úroveň běžných Američanů. Pokud se nezlepší, nemá šanci. A je úplně jedno, jestli za současnou situaci může on a jeho vláda, nebo nějaké globální problémy, z pohledu voličů je za situaci v USA odpovědný prezident.

8 0
možnosti
Foto

Ikdyz je Biden hruza, tak aspon jeho vlada otevrela mnohym oci. Zacinaji videt, kam by je ta progresivni "demokraticka" strana vedla. Kroky k nastupu komunistickych manyru zacaly uz davno. Ted se k nim i verejne hlasi. Snad se to jeste da vycistit.

21 2
možnosti

Kdyby Vám zde v Česku zavedli, že si musíte lékaře připlácet v mnohem větší míře než zde, to byste tedy poznala komunistický manýr USA.

0 0
možnosti
Foto

Vsechny ty hruzy (ceny paliv atd.) o kterych Vodicka pise jsou celosvetovy jev.

Proc do toho ten pan taha Bidena vi jen Buh...:-/

0 15
možnosti

S covidem slibovali, že zatočí, že za všechno může Trump a vůbec je nezajímalo, jak to vypadá jinde ve světě nebo že jsou nějaké mutace.

11 1
možnosti

Biden vyhrál volby obdobně jako naše koalice koalic pouze díky nenávistným médiím, tedy přesněji řečeno kvůli nenávistným aktivistickým bojůvkám pseudonovinářů.

22 2
možnosti

ten fakt, že s kritikou bidena prišlo už aj cnn nie je vôbec náhodný. na fox news sa tomu venovali, ako všetky tie média progresivistického prúdu celý čas bez náznaku pochybností velebili bidena a posledný týždeň zrazu začali všetky vyťahovať negatívne hodnotenia

... skoro to vyzerá ako na povel ...

progresivistickému krídlu už biden poslúžil a teraz je čas sa ho zbaviť. nebude trvať dlho, keď sa začne verejne hovoriť o jeho nahradení kamalou

15 1
možnosti

To si nepomůžou, ta zvládá být ještě nepopulárnější než Biden.

6 1
možnosti