Diskuze

Banksy pomáhá migrantům. Dal peníze na růžovo-bílou záchrannou loď

Britský streetartový umělec Banksy finančně podpořil plavidlo na pomoc migrantům ve Středozemním moři. Loď, která už ve vodách operuje a kterou zdobí výtvarníkovo dílo, zachránila bezmála 90 lidí. Plavidlo vyplulo 18. srpna ze španělského přístavu Borriana.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Co bude Banksy dělat dál? Zachraňuje "plaváčky". Potom si je ponechá a bude je na vlastní náklady živit, šatit, léčit? Tomu bych řekl, skutečné gesto. Pokud je bude chtít přerozdělit, spolu s náklady, pak je to pokrytectví nejhoršího kalibru.

0 0
možnosti

Tak to by měl zaplatit i veškeré náklady spojené s dovezenými migranty na jejich pobyt v Evropě.

0 0
možnosti

problém s africkými migranty se vyřeší sám, a to v okamžiku, kdy dosáhneme životní úrovně zemí, odkud přicházejí

0 0
možnosti
Foto

J97a39n 83P58e51c46h57a

29. 8. 2020 19:54

Banksyho tvorbu mám rád, ale tohle byl nesmysl od začátku do konce.

0 0
možnosti

Ano.čiň čertu dobře,peklem se ti odmění streetovej umělče! Doufám,že to poznáš co nejdřív.

6 0
možnosti

Tak kdyz zavreli sve hranice pred temi neotesanymi a pracichtivymi polaky,cechy a dalsi vychodni "spodinou",tak uz jim tam nema kdo makat a mysli si,ze si privezou nove otroky,ale oni se jim na to z vysoka :-)

4 0
možnosti

A ze me to u neho vubec neprekvapuje. Ma sympatie pro muslimy a maluje graffiti na cizi zdi. Slavu neziskal svym talentem, ktery neni vyjimecny, ale chytrou manipulaci verejnosti.

4 1
možnosti

Přitom by stačilo pár obstarožních neoznačených ponorek s funkční municí, které by operovaly v prostoru Středozemního moře a minimálně v této oblasti by bylo brzy po problému.

2 1
možnosti

V97á36c33l45a53v 59H84u95c10l

28. 8. 2020 20:04

Umělec ze sebe udělal škůdce společnosti, když se zapojil do obchodu svázaného s pašováním lidí. Šikovné ruce, v hlavě na.....

9 0
možnosti

A taky blbce, protože netuší, co z té migrace jednou (brzy ) vznikne za problém. Někde už vznikl. Mám strašně rád "umělecké" proroky, kteří se vezou na vlně snobismu a dobře se vezou!

5 0
možnosti