Diskuze

Merkelová je na poslední návštěvě Bílého domu. Zažila čtyři prezidenty

Německá kancléřka Angela Merkelová je zřejmě na poslední pracovní návštěvě Bílého domu. Tam ji ve čtvrtek přivítal již čtvrtý prezident Spojených států za dobu jejího působení v čele německé vlády. S Joem Bidenem bude pravděpodobně mluvit o globálních problémech, jako je covid-19 nebo změny klimatu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Tak v Německu mají živelnou katastrofu, přes osmdesát mrtvých, stovky nezvěstných a Merkel jede plácat pantem s polodementním poskokem do Bílého domu. To je státnice, panečku

1 1
možnosti
PM

Jen poznámka k titulku s počtu těch prezidentů - něčím takovým se naposledy oháněl Fidel Castro. Zdatně mu konkurují Lukašenko a Putin.

0 0
možnosti
Foto

Fotka svazačky a marxistky. To vypovídá o všem!

2 2
možnosti
JH

... dětem rozdají německé papíry, a výplatu dávek přikážou do Prahy ... :-/

1 1
možnosti

Na jednu stranu tady čtu, že loutka odlétá pro instrukce, ale na druhou stranu Němči si prosadili Nord Stream 2 i proti velkému tlaku USA. Ono je to přeci jen složitější, než jak to vidí někteří internetoví experti. Mimochodem Nord Stream 2 není dobrý pro Ukrajinu a některé další země včetně těch, co jsou v EU, ale pro nás to špatné není. Pro nás je to naopak výhodné. Nakonec ať chceme nebo ne, tak jsme velmi s Německem provázaní. A i když se zelená politika stává v Německu ideologií, což je rozhodně špatně, protože to vede ke špatným rozhodnutím z neracionálních důvodů, tak všechno není tak špatně, jak se nám jeví. Není to černo-bílý problém, jak se to často prezentuje.

0 0
možnosti
DL

A jak se tam dostala, když člověk musí být 14 dní mimo EU těsně před cestou do USA?

4 2
možnosti
JK

co se děje doma jí nezajímá,tak vyrazila za velkou louži na klebety a kecání o nesmrtelnost chrousta.

6 4
možnosti
Foto

Tvl... co s tím gerontem chce řešit?! On je úplně mimo, nikde není vidět, nikde není slyšet! Jeho nástup bude znamenat konec všeho, co jsme doposud znali...! Howgh...!

7 3
možnosti
MD

Snad radši nic. Zase by to skončilo katastrofou. Ať si popovídají, zlíbají se, pronesou pár floskulí do mikrofonu, ale hlavně ať nic nedělají. :-):-):-):-)

5 3
možnosti
MD

Zdá se, že ten Biden je také pěkný rasista. Na stěně nevidím žádný obraz černocha. mělo by mu tam vlítnout BLM a všechno rozmlátit. :-):-):-)

7 4
možnosti
PB

Dle výrazu je vidět, že soudruh Biden vůbec netuší s kým a kde je.

8 3
možnosti
LK

Lihoš je na tom desetkrát hůř .

3 0
možnosti