Diskuze

Vrah George Floyda žádá nový proces. Verdikt je nespravedlivý, tvrdí

O nový proces požádal soud v Minneapolisu obhájce bývalého policisty Dereka Chauvina. Soud před dvěma týdny shledal Chauvina vinného z vraždy černocha George Floyda. Obhájce Eric Nelson podávání žádosti odůvodnil tím, že dosavadní soud s bývalým policistou nebyl spravedlivý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

T76o73m 24D83v81o56r97a81k

8. 5. 2021 16:51

Snad bude proces spravedlivy.

0 0
možnosti
PD

Amerika už není Amerika, už i v Číně mají větší smysl pro spravedlnost. Pokud je někdo černošský lupič, kriminálník nebo třeba ujgurský radikál a terorista, měl by být tvrdě zpacifikován. V případě že ho začneme oslavovat, je to předzvěst úpadku společnosti.

3 1
možnosti
JM

Když už, tak měl být ten nadpis aspoň Vrah zločince Floyda .... :-/

1 2
možnosti
BK

Taky by se hodila informace od (ne)vážených novinářů, že jeden z porotců byl "aktivista" a na " pokojné " protesty chodil v černém tričku s velkým obrázkem něžného hrninného obra a s nápisem sundej ze mne koleno.

4 0
možnosti
RO

Černý muž pod bičem diskutéra mřel, černý muž pod bičem diskutéra mřel, černý muž pod bičem diskutéra mřel, kapitán Olách to zřel.

1 4
možnosti
TN

No jo, rasisty holt zajima jakou ma kdo barvu kuze. To my neresime. Jde jen o mnozstvi pigmentu.

5 1
možnosti
JK

Byla to (další) odporná a naprosto zbytečná policejní vražda, navíc zachycená na kamery množstvím svědků, která vedla následně k občanským nepokojům a velkým materiálním škodám. Nic lepšího než desítky let basy nemůže vrah čekat.

2 10
možnosti
MG

Tak spravedlivého verdiktu se nejspíš nedočká...zákony v USA totiž nepřipouští, aby mu kat zaklekl na krk a uškrtil ho kolenem. Ale to mi líto není. Jen ať si využije všechny zákonné prostředky, které druhým nedopřál.

0 6
možnosti
LM

Tu kravatu co Chauvin nosi navlik soudce lync. Tak kopni do ty bedny at panstvo neceka...

0 0
možnosti
DT

To bylo jasné od samého začátku, že proces je podjatý a výrok je jen naoko. A neříkejte mu vrah, když byl odsouzen za zabití. Vrahům se musí dokázat úmysl. To je trošku jiné kafe.

Ten další proces už bude vypadat taky trošku jinak a dojde k jiným závěrům.

11 0
možnosti
MG

Úmysl v trestním právu spočívá i v tom, že vám je následek vašeho jednání ukradený, nemusíte na něm mít vyloženě zájem. Tohle je pro lidi dost matoucí, ale v právní mluvě má spousta slov jiný význam, než v té hovorové.

0 3
možnosti