Diskuze

Americké ministerstvo stoplo stíhání Trumpova bývalého poradce Flynna

Americké ministerstvo spravedlnosti upouští od stíhání někdejšího poradce prezidenta Donalda Trumpa Michaela Flynna, který se přiznal ke lhaní Federálnímu úřadu pro vyšetřování, FBI, o svých kontaktech s Rusy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

M66a27r73t22i67n 33Z68a13k

8. 5. 2020 17:32

Z toho snad Bilina podpise s ypsilonem ;-D

3 2
možnosti
JZ

J34a54n 12Z60e54m30a70n

8. 5. 2020 13:31

Kde jsou dneska všichni trumpobijci aby nám to vysvětlili?

5 2
možnosti
JS

Vanek Zeidler Brenda a dalsi s toho radost nemaji proto ticho po pesine.

3 2
možnosti
JK

Pokud by jste byli skutecni novinari, popsali by jste pripad tak jak se skutecne stal. Ze to bylo na generala Flynna pripraveno a nastrazeno. Ze dnes byly zverejneny dokumenty, ve kterych je zcela jasne uvedeno, ze neexistuje zadny dukaz, naopak dokumenty ve kterych Mullerova komise diskutuje jak to na nej usit. Ze v tom ma prsty osobne Obama a jeho administrativa. Ze byl vydirany Mullerovou komisi pres jeho syna a vnuka. Je mi vazne zle z toho co Obama zacal a co jeho poskoci, zejmena James Comey, reditel FBI, dokoncili. A co se tyce redakce Idnes, nemam slov, jste kopirka CNN, nejvic zprofanovaneho media.

6 2
možnosti
MD

A to, co se skutečně stalo, zvěstuje zjevně jen vy...

Ten váš příspěvek neobsahuje žádnou konkrétní, podloženou informaci, ale pouze nařčení určitých osob na základě vašich osobních dojmů, která vydáváte za objektivní fakta. Ale musím uznat, že to máte hezky podle přířučky - hlavně to napsat hezky plameně, aby se tím skrylo, že to vlastně nemá obsah... :-)

1 3
možnosti
IR

a takto nejak vyzera hrobove ticho :-)

2 2
možnosti
JP

Rusky agent vsade, kam sa clovek pozrie 8-o

2 3
možnosti