Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Diskuze

Napálený agent poškodil i Putina, ale Navalnyj není idol mas, říká rusista

Když ruský chemik Konstantin Kudrjavcev prozradil opozičnímu politikovi Alexeji Navalnému, kam mu podstrčili novičok a proč asi plán selhal, nezesměšnil jen sám sebe. Poškodil celou tajnou službu FSB i samotného ruského prezidenta Vladimira Putina, říká expert na ruskou politiku Libor Dvořák. Šéf Kremlu je podle něj vážně nemocný a možná bude muset rezignovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

T87o59m28á88š 62V57a84l11s

30. 12. 2020 11:56

Tak jsem se pobavil... Ovlivňovat volby v USA údajně Rusové umí... Hackovat kde co na celém světě údajně také... Spolupracovat s Tureckem, členem NATO umí taky... Prodávat deset let místa pro americké astronauty, dokud USA nedisponovalo znovu "vlastními" možnostmi a technologiemi (díky soukromým firmám), dokázalo... Na dodávkách ruského plynu je energeticky závislá celá Evropa... Ale jak se jedná o opoziční ruské politiky, je údajně Rusko a jeho tajné služby neschopné... Putin má zřejmě zdravotní problémy, za to Biden, Merkelová a další jsou zdraví jako řípy... A teď ještě tu o červené karkulce...

1 5
možnosti

Tak co je nového ohledně nevalného Navalného?;-D

1 5
možnosti

J37i58ř58í 93T46ů73m22a

26. 12. 2020 12:30

To nevím, ale mám obavu, že pan Reich asi vypadl z okna poté, co nechtěně prozradil, že je Rus

Karel Reich 65404

To je pro vás urážka? Pak tady celou dobu urážíte pana Putina, FSB i RF. Na to, abyste mohl uplatňovat dvojí metr, máte příliš malou armádu.

2 0
možnosti

Agenti FSB jsou neúspěšní turisté v Anglii, s Navalným to také zpackali, Tak jako jsme se dočkali zkolabování SSSR, vypadá to, že RF na tom není o moc lépe. Jen nevím, co budou dělat ruští trollové;-D;-D

4 2
možnosti

https://www.youtube.com/watch?v=RywWvwtlOt0

Škoda že tohle nikdo ne bude překládat do Češtiny . Izraelský odborník dokazuje že tohle všechno je podvod od Navalneho.

2 10
možnosti

J54i45ř70í 18T94ů72m65a

25. 12. 2020 9:20

Není potřeba překládat. Poslouchal jsem začátek rozhovoru 3x a nikde jsem da Artjóm neslyšel. Je to zhruba 3:40 čas na videu izraelského odborníka. Pán asi bude z tajných služeb protože se na celém video neobjeví jeho tvář.

Tohle si stačí pustit od začátku

https://www.youtube.com/watch?v=nRku_Kn5aUU

Takže třeba Navalného rozhovor je upraven a sestříhán a slova o Artjómovi jsou vypuštěna, pak logicky zbývá varianta, že je to záznam z FSB. Pokud "izraelský" odborník není z Mossadu, lze předpokládat, že je to agent z GRU nebo z FSB. Jak by se k tomu záznamu jinak dostal. Jak vůbec víte, že kromě koček, je to odborník na tajné služby?

Mimochodem Vy Rusové stále děláte stejné chyby v češtině, to není normální. Vypadá to, že je to poznávací znamení zaměstnanců Agentury pro výzkum internetu. Čeština se nikdy nepíše s velkým písmenem, leda pokud je na začátku věty.

Pozdravljajte kolegy z Peterburga

9 2
možnosti

S takouto hlúposťou môže prísť iba absolútne neznalý človek alebo nejaký úbohý manipulátor, medzi ktorých samozrejme patrí aj toľko ospevovaný Bellingcat. Už to tu bolo niekoľko krát napísane. Nikde na svete, iba v Rusku sú verejne známe telefónne čísla všetkých agentov. Okrem toho je vždy pravidelne zverejňovaný aktualizovaný zoznam všetkých agentov. Toto vyplýva z toho čo dokázal zistiť v prípade Navalnyj, Bellingcat. Ďalej sa zistilo, že ruskí agenti nemajú kontrolné opatrenia pri telefónnych hovoroch, tak že je veľmi ľahké im dávať alebo meniť rozkazy a úlohy.

Ako tak prechádzam diskusiou, tak mnohí, to čo bolo napísane v článku zožrali, ako sa hovorí, aj s navijakom.

4 9
možnosti

Ta povedená skupinka jménem Bellingcat může být opěvována tak max. podobnými jedinci jako je místní troll Košťál s tou jeho partičkou.

4 7
možnosti

Mě to spíš přijde, že té recesi někdo nalít.

2 6
možnosti

T26o80m37á46š 66K82r77á98l

24. 12. 2020 11:39

Tak Putin muze dokazat, ze mluvi pravdu snadnym zpusobem, ze Navalneho odstrani :-)

Korupce, kamaradickovani a neshopnost je dalsim nasledkem soucasne ruskeho rezimu. V dobe minule to sice nebylo jine, ale existovala nejaka hranice kam, az korupce a neschopnost kamaradu dosazenych do funkci muze zajit. V dnesni dobe hranice nejsou a tak se stane, ze i na dulezitych mistech jsou lide, kteri na to proste nemaji ...

6 0
možnosti

J47i68ř20í 88J43í81l61e68k

24. 12. 2020 11:27

Vyšetřování provedené společností Bellingcat a jejími vyšetřovacími partnery odhalilo důkazy o tom, že tzv. Bonanza Media, "samozvaná nezávislá vyšetřovací platforma", je ve skutečnosti speciální dezinformační projekt fungující v koordinaci s ruskými vojenskými zpravodajskými službami. ....krátce po jeho zahájení vstoupili vyšší členové GRU do přímé a pravidelné komunikace s vedoucím projektu. GRU obdržela předem kopie publikací společnosti Bonanza, poskytla zaměstnancům nelegální přeshraniční přístup na východní Ukrajinu a poskytla projektu důvěrné interní dokumenty oficiálního nizozemského Společného vyšetřovacího týmu MH17, který vede oficiální vyšetřování smrti 298 cestujících a členů posádky a byl napaden divizí kybernetické války GRU, a pravděpodobně nařídili společnosti Bonanza Media, aby je prozradila....vyšetřování je založeno na e-mailech ze schránek dvou vyšších důstojníků GRU získaných ruskou hacktivistickou skupinou a nezávislém ověření a na protokolech telefonních hovorů těchto dvou důstojníků GRU, které jsme nezávisle získali od oznamovatelů s přístupem k ruská telekomunikační data. Naše zjištění představují jednu z nejpodrobnějších kronik skutečného dezinformačního projektu vedeného GRU....

5 2
možnosti

J57i41ř48í 31J23í73l63e61k

24. 12. 2020 11:49

Důkazy o koordinaci s GRU

Nejpozději v létě roku 2019, kdy společnost Bonanza Media dokončila dokument a začala jej prezentovat na veřejných akcích, již Yana Yerlashova koordinovala činnost projektu s vyššími úředníky z GRU. E-maily a telefonické záznamy, které jsme obdrželi, naznačují, že do srpna 2019 dostával plukovník Sergej Chebanov - absolvent ruské Vojenské zpravodajské akademie pravidelné informace o plánech Bonanzy a nadcházejících událostech. Během většiny telefonních hovorů s Yerlashovou, jak ukazují údaje z mobilní věže, sídlil v ústředí GRU v Khoroshevskoe Shosse 76Bv Moskvě. Pro svou tajnou komunikaci se zakladatelem a generálním ředitelem společnosti Bonanza Media koupil telefon, který zaregistroval na jméno neexistující starší gruzínské ženy - standardní praktika špionů GRU, kteří nechtěli, aby jejich hovory byly vysledovatelné. V rozporu s účelem těchto provozních bezpečnostních opatření také použil svůj běžný telefon - registrovaný na své vlastní jméno - ze stejných mobilních buněk, a to i v sídle GRU, nebo z něj před či po použití rychle telefonoval. Právě tento Opsec dohled nám umožnil spojit číslo s jeho skutečnou identitou. Plukovník Chebanov pomocí svého telefonu v období od září 2019 do poloviny roku 2020 hovořil nebo psal s Yanou Yerlashovou v průměru dvakrát denně, a více než 10x v určité dny. I když nemůžeme vědět, o čem dva hovořili telefonicky, jejich občasná výměna e-mailů ukázala konzistentní vzor koordinace mezi aktivitami Bonanza Media a GRU.

6 2
možnosti

J87i34ř11í 60J38í68l80e26k

24. 12. 2020 11:18

kdo chce celý rozhovor v češtině: https://1url.cz/qzbvv

5 1
možnosti
  • Nejčtenější

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Německo je otřeseno. Přišel brutální útok na politika, pak následoval další

4. května 2024  17:40,  aktualizováno  21:09

Na lídra kandidátky německé sociální demokracie (SPD) v Sasku do evropských voleb Matthiase Eckeho...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Přes Česko jdou bouřky s krupobitím. Voda zaplavila ulice i železnici

6. května 2024  15:47,  aktualizováno  16:16

Do Česka přišly přívalové deště, na některých místech padají i kroupy. Hasiči hlásí desítky...

Německo na Putinovu inauguraci zástupce nevyšle, Francie a Slovensko ano

6. května 2024  16:14

Německo v pondělí oznámilo, že nebude mít svého zástupce na úterní inauguraci ruského prezidenta...

Pětiletá holčička se ztratila při výletě na Šumavě, ušla dva kilometry

6. května 2024  15:50

Po pětileté holčičce pátrali v neděli dopoledne policisté, horská služba i vrtulník. Dívka se...

Když se běží pro miminka do dlaně. Pohyb pomáhá předčasně narozeným dětem

6. května 2024  15:20

Tak malé, že se vám vejdou do dlaně. Řeč je o předčasně narozených dětech, které stráví začátek...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!