Britney Spears se nechala nafotit nahá pro Harper´s Bazaar. | foto: Famous

Zvolte nejvíce sexy odhalenou celebritu

  • 25
Svlečené krásky na obálkách prestižních magazínů přitahují jako magnet. A tak do nového roku přinášíme malé ohlédnutí. Zvolte nejvíce sexy odhalenou hvězdu roku 2006!

KTERÁ OBÁLKA MAGAZÍNU JE NEJVÍCE SEXY?
Hlasujte ZDE

Žhavých kandidátek bylo v loňském roce hned několik. K nejoriginálnějším obálkám patří například snímky pro magazín Vanity Fair, na kterých je dvojice hollywoodských hereček - Scarlett Johanssonová a Keira Knightley. Obě dámy se vysvlékly donaha a pózovaly společně s návrhářem Tomem Fordem.

Dalším tipem je svlečená Christina Aguilera, jenž se nechala nafotit v rouše Evině a v pózách Marylin Monroe pro magazín GQ, stejnému časopisu nabídla své silikonové vnady i Pamela Andersonová.

Došlo i na těhulky
Nesmíme zapomenout na provokatérku Britney Spearsovou. Ta se nebála v šestém měsíci těhotenství vysvléct pro magazín Harper´s Bazaar. Ani německá supermodelka Heidi Klumová nezůstala pozadu a stihla se ještě před porodem objevit na obálce magazínu Jane.

Odvážnými záběry v miniaturních plavkách překvapila i korejská herečka Yoon-jin Kimová ze seriálu Ztraceni. Zahanbit se v loňském roce nenechala ani Janet Jacksonová, která se odhalila na stránkách hned několika magazínu. Že se za své tělo nestydí dokázala také zpěvačka Pink, rebelka Courtney Love a nebo bohatá dědička Paris Hiltonová. Na obálku magazínu se dostala i hubená Victoria Beckhamová.

Odhalily se i další
Čtenářům časopisu Maxim udělala radost svlečená Zoufalá manželka Eva Longoria. Své fanoušky nezklamaly ani Cameron Diazová a Christina Ricci, které ukázaly své vnady v magazínu W. A závěrem roku všechny překvapila nahá Kate Winsletová na obálce Vanity Fair. Pro stejný časopis se svlékla i supermodelka Kate Mossová.

Češky nezůstaly pozadu
Své vnadné křivky nabídla pro magazín Playboy modelka Kateřina Průšová. Oblíbenému časopisu pro pány neodolala ani Gábina Partyšová a Eva Jeníčková - známá jako Vendulka Utěšitelka. A Petra Němcová? Ta se rozhodla pózovat pro britský magazín FHM.

Hlasovat můžete také na koktail.pravda.sk