O 35 let mladší milenec. Madonna údajně randí s trenérem svého syna

  • 12
O Madonně (64) je známo, že střídá mladé milence jako sezónní oblečení. Nedávno se rozešla s třiadvacetiletým modelem Andrewem Darnellem, se kterým randila pět měsíců. Podle amerického bulváru už má zase jiného muže. Boxer Josh Popper je mladší „pouze“ o pětatřicet let.

Čtyřiašedesátiletá královna popu se podle amerických bulvárních médií už několik týdnů stýká s boxerem Joshem Popperem. Ten trénuje pravidelně v newyorské posilovně Bredwinners šestnáctiletého Davida Bandu, zpěvaččina adoptivního syna z Malawi.

Za to jak vypadám, mohou fotografové. Opět jsem obětí ageismu, říká Madonna

Devětadvacetiletý sportovec se na Instagramu pochlubil společnou fotkou s Madonnou, která se k němu v posilovně tulí, a dokonce mu líbá rameno.

Madonna sdílela na Instagramu foto z večírku pořádaného u příležitosti...

Zpěvačka sdílela v úterý v příbezích na Instagramu další společný snímek z večírku pořádaného u příležitosti tradičního židovského svátku Purim. K fotce, kde se oba v černých maskách líbají, připsala zpěvačka: „Zabijáci mají párty“.

Popper se před rokem 2020 živil jako pojišťovák, během pandemie si otevřel posilovnu Bredwinners v manhattanské čtvrti Flatiron. Objevil se také v poslední sezóně reality show Summer House společnosti Bravo, která sleduje skupinu devíti mladých přátel žijících v letním domě v Montauku.

Madonna šokovala nedávno na předávání cen Grammy svou vizáží. Fanoušci se shodují, že to se snahou bojovat s projevy stárnutí přehnala. S tím zpěvačka důrazně nesouhlasí. Divně prý na slavnostním večeru vypadala jen kvůli speciálním objektivům fotoaparátů.

„Opět jsem se stala obětí ageismu a misogynie, které prostupují tento svět, v němž žijeme. Svět, který odmítá oslavovat ženy po 45. roce života. A který cítí potřebu trestat ty ženy, které mají i nadále v tomto věku silnou vůli, jsou pracovité a milují dobrodružství,“ vyjádřila se zpěvačka po vlně kritiky na sociálních sítích.