Eliška Bučková a Václav Noid Bárta

Eliška Bučková a Václav Noid Bárta | foto: TV Barrandov

Vážně uvažujeme o dítěti, říká Bučková o vztahu s Noidem

  • 87
Vztah České Miss Elišky Bučkové a muzikanta Václava Noida Bárty se jeví jako velmi vážný. Partneři už reálně uvažují o společném dítěti i manželství. "Myslíme na společnou budoucnost," potvrzuje Bučková.

Vzájemné city mezi dvaadvacetiletou Eliškou Bučkovou a o devět let starším Noidem začaly naplno pracovat před rokem. Stačilo přitom málo. Občas si napsali přes sociální síť, poté se setkali v klubu a když vyrazili na první společný koncert, odcházeli z něj jako partneři.

"Postupně naše kamarádství přerostlo v lásku, někdy před Vánocemi. Byl to ten nejkrásnější vánoční dárek," uvedl dříve Václav Noid Bárta.

Eliška Bučková a Václav Noid Bárta

Rok poté je jejich vztah opět o něco vážnější. "Reálně se bavíme o společné rodině i budoucnosti. Myslím, že už je to hodně vážné. Jsem s Vaškem šťastná, tak nevidím jedinou překážku, proč bychom neměli v našem soužití pokročit dál," řekla iDNES.cz Česká Miss z roku 2009.

Partneři již několik měsíců sdílí společnou domácnost, starají se o rotwajlera Arnolda a skvěle se doplňují i ve společných koníčcích, mezi které patří hlavně zpívání.

"Eliška je nejen vzhledově nádherná, přesně můj typ, ale je to strašně hodná holka ze slušné rodiny a má nejen neuvěřitelné charisma, ale především velmi hodnotné vlastnosti," řekl o své lásce Noid.

Eliška Bučková pečující o Noidův natažený sval

Naposledy se partneři objevili v show TV Barrandov To byl náš hit. Václav v přímém přenosu zpíval song Ráchel skupiny Oceán, Eliška mu držela palce v první řadě. "Měl strach, jestli dá ty výšky. Když to zkoušel v koupelně, trochu mu to skákalo, ale zvládl to skvěle," dodala Eliška Bučková, jejíž spokojenost ve tváři mluvila za vše.