Alena Šeredová | foto: Marek Navrátil

Topmodelka Alena Šeredová čeká druhé dítě

  • 30
Rodina Aleny Šeredové se za několik měsíců rozroste o dalšího člena. Známá topmodelka je podruhé těhotná, napsal italský týdeník Chi. Šeredová zatím zprávu nepotvrdila, nic neřekla ani svým blízkým.

"Alenka je těhotná? Já o ničem nevím. Nic mi neřekla," diví se v deníku Aha! překvapená maminka známé krásky. "Samozřejmě se na druhého vnoučka těším," dodala.

První potomek Aleny Šeredové a jejího partnera, italského fotbalisty Gianluigiho Buffona, přišel na svět před necelými dvěma lety. Malý Louis Thomas se narodil na soukromé klinice v italském Turíně.

Alena Šeredová se synem
Alena Šeredová se synem

"Povahově je po tatínkovi, klidnej a spokojenej, přesně jako Gigi. Já jsem jako malá řádila... Mamina říká, že po mně má dítě jedinou věc: šíleně kope nohama. Po mně taky pořád sbírala peřinky na chodníku, v tom jsme si podobní," řekla o synovi před časem v rozhovoru pro Magazín DNES. 

Gianluigi BuffonDruhá vicemiss z roku 1998 a čtvrtá nejkrásnější žena planety z roku 1999 Alena Šeredová a Gianluigi Buffon tvoří pár již čtyři roky.

V Itálii přitom patří k ostře sledovaným celebritám. Šeredová se totiž dokázala uchytit v tamním showbyznysu, především díky pořadům Torno Sabato a Bubusette. Navíc se prosadila i jako herečka, zazářila ve filmech Ho visto le stelle a romantické komedii Christmas in Love, kde si zahrála i s hollywoodskou hvězdou Dannym DeVitem.

V nejbližší době čeká Šeredovou focení prestižního kalendáře Stock, který již fotily i Simona Krainová, Markéta Hrubešová či Jitka Čvančarová. - čtěte Prestižní kalendář Stock svlékne Alenu Šeredovou