Sinéad O´Connor a Barry Herridge

Sinéad O´Connor a Barry Herridge | foto: www.sinead-oconnor.com

Sinéad O'Connor se nerozvádí, po vášnivé noci se vrátila k manželovi

  • 47
Jen šestnáct dní po svatbě v Las Vegas zpěvačka Sinéad O'Connor oznámila, že s manželem jdou od sebe. Prý na něj tlačila rodina a nelíbilo se mu, že nevěsta o svatební noci sháněla marihuanu. Teď je všechno zase jinak. Rozvod se nekoná a manželé chtějí být spolu.

Irská zpěvačka na Twitteru oznámila, že se s manželem Barrym Herridgem rozhodli pro společný život poté, co spolu strávili noc.

"Hádejte, kdo měl minulou noc šílenou milostnou aférku s vlastním manželem?" napsala šestačtyřicetiletá zpěvačka na sociální síti.

Minulý týden přitom na webu oznámila rozchod se svým čtvrtým manželem. Rozešli se prý ale v dobrém. Jejich odluka však trvala méně než samotné manželství a jsou zase spolu. Ve středu 4. ledna si vyšli ruku v ruce do hospody v Irsku a na fotografy se usmívali.

Sinéad O’Connor a Barry Herridge se vzali v Las Vegas (8. prosince 2011).

"Rozhodli jsme se, že zase budeme kluk a holka a zůstaneme manželé, ale uspěchali jsme to, takže zase spolu budeme chodit a budeme šíleně šťastní," prohlásila O'Connor a naznačila, že zajdou za právníkem, aby mohli zůstat v manželství.

Zpěvačka si terapeuta vzala 8. prosince v Las Vegas v den svých 45. narozenin. Po šestnácti dnech ale oznámila, že se bude rozvádět (více zde).