Sinéad O´Connor čeká třetí dítě

Známá irská zpěvačka Sinéad O´Connor oznámila, že je těhotná. Šestatřicetiletá zpěvačka nejen nezná jméno otce svého očekávaného dítěte, ale ani se nesnaží ho vyhledat. Podle jejích slov je pouze jisté, že otcem je ženatý zpěvák, s nímž v létě strávila jednu noc. Ze svých svazků s bubeníkem Johnem Reynoldsem a novinářem Johnem Watersem má Sinéad dvě děti.

Už letos na jaře oznámila Sinéad svůj úmysl navždy skončit s showbyznysem. Uvedla, že má talent nejen k hudbě, a proto si chce osvojit nové profese.

"Končím s hudbou a chci se stát učitelkou náboženství na základní škole. Bude to trvat nějaký čas a navíc se musím věnovat také svým dětem, ale myslím, že tak za deset let bych mohla být připravena a začít učit," řekla tehdy dublinskému listu Evening Herald Sinead.

O´Connor je členkou náboženské skupiny Death Midwifes. "Snažíme se umírajícím lidem pomoci, aby se smrti nebáli a umírali důstojně a klidně.Tato oblast pastorální péče mě velmi zajímá," konstatovala.

Zároveň odmítla fámy o syndromu únavy, který ji měl v posledních letech pronásledovat. Jisté však je, že odvolala své evropské turné se skupinou Massive Attack.

Kontroverzní zpěvačka, kterou kromě zpívání proslavila i vyholená hlava a roztrhaná fotografie papeže Jana Pavla II. v americké televizi, dobyla svět hitem 'Nothing Compares 2 U'. Jejím zatím posledním projektem je dokumentární DVD "Goodnight, Thank You, You've Been a Lovely Audience".

Irská zpěvačka Sinéad O´Connorová na obalu svého nového CD Faith and Courage.

Irská zpěvačka Sinéad O´Connorová na obalu svého nového CD Faith and Courage.

Irská zpěvačka Sinéad O´Connorová.

Irská zpěvačka Sinéad O´Connorová na obalu svého nového CD Faith and Courage.