Ženy, uvědomte si svou sexualitu, vzkazuje kritičkám „nahého“ videa Krainová

  • 200
Simona Krainová (49) se rozhořčila nad přívalem náhlé kritiky na Instagramu. Mnohé ženy ji nevybíravě nazývají různými jmény poté, co sdílela provokativní sexy video od moře, na kterém odhalila téměř vše. Modelka a dvojnásobná maminka zareagovala vzkazem a výzvou k vzájemné podpoře namísto nenávisti.

„Chápu, že si mnohé z vás v záplavě povinností neuvědomují samy sebe, svoji krásu, intimitu, sexualitu... Některé ženy totiž často zcela nesmyslně potlačují svoji ženskost a mají potřebu řešit ostatní,“ napsala Simona Krainová na Instagram a poradila ostatním ženám, ať si místo kritiky užívají své přednosti a nejsou tak sebekritické a zároveň kritické k ostatním.

„Podporujme se namísto hejtu. Urvěte si kousek času pro sebe a soustřeďte se na svoji spokojenost a ne na ostatní. Spokojenost sama se sebou se totiž silnou měrou odvíjí i od naší sexuality a zdraví,“ míní modelka.

Sexualita ke každému člověku podle Krainové neodmyslitelně patří, ať se to někomu líbí nebo ne. „Hlavně v tom nesmyslném tabu nepokračujme u našich dětí. Buďme prosím svobodnější, usměvavější, tolerantnější. Nebuďte oběti výchovy, chorobného srovnávání se, nebo debilního chování anonymních profilů na sociálních sítích. Jestli je něco moc nebo málo si rozhodněte sami. Nikdo jiný než vy to nezmění,“ dodala.

O vzhledu a kritice na sociálních sítích promluvila Simona Krainová loni i v rozhovoru pro iDNES.cz. „Když ti někdo řekne, že není podstatné, jak vypadá, tak nevím. Já si myslím, že nějaká zdravá sebeláska je potřebná pro život. Aby jsi tu lásku pak následně mohl dávat zase lidem kolem sebe a abys nebyl celej život zapšklej a nas*anej,“ řekla.

Vzhled mě živí. Proto ho řeším víc než některé ženy na vsi, říká Krainová

„A pak třeba nepsal blbiny na Instagramu ostatním lidem. I když si lidi říkají, že takové věci nejsou podstatné, tak podle mě jsou. To, jak se cítíme ve svém těle, jak vypadáme, naše sebeprezentace. Ano, samozřejmě, nestačí to. Potřebuješ mít i nějakou vnitřní krásu a hloubku. Ale když člověk přijde a už vypadá děsivě, tak někdy mu ostatní nedají ani šanci, aby promluvil,“ dodala modelka.

Mnoho lidí „zvedla ze židle“ v minulosti také svým prohlášením „Vzhled mě živí, a proto ho řeším víc než některé ženy na vsi.“