Shakira půjde po svatbě na plastiku

  • 2
Populární kolumbijská zpěvačka Shakira zůstává věrná svému příteli Antoniu de la Rua, synovi bývalého argentinského prezidenta. A to bez ohledu na to, že novináři předvídali páru neslavný konec poté, co rodina de la Rua pozbyla své moci. Shakira nemíní podlehnout jakékoli provokaci. A víc než to. V rozhovoru pro argentinský list El Clarin uvedla, že dlouho očekávaná svatba s Antoniem se bude konat v příštím roce.

K prohlášení o datu svatby ji víceméně donutila skutečnost, že ji novináři vytrvale spojovali s pilotem Formule 1 Juanem Pablem Montoyou.

A tak se šestadvacetiletá Shakira tímto způsobem rozhodla manifestovat celému světu svou lásku ke snoubenci.

Jejich vztahy jsou prý bez mráčku a zpěvačka už spřádá plány vztahující se k budoucímu rodinnému životu. Možná k nim bude patřit i plastická operace prsou.

"Nikdy neříkám nikdy. Třeba po dětech, až moje prsa nebudou vypadat tak dobře, pak bych s tím asi začala něco dělat, i když vím, že tyhle zákroky jsou nebezpečné," uvedla.

Zpěvačka si dobře uvědomuje, že o její popularitě rozhoduje i její krása. Není to tak dávno, co se Shakira svěřila, že kvůli malému poprsí měla vždy pocity méněcennosti. "Nakonec jsem pochopila, že na latinskoamerických hvězdách je důležitý velký zadek," podotkla s úsměvem.


Témata: plastika, rodina, Shakira