Sebastian Korda a Ivana Nedvědová (2021)

Sebastian Korda a Ivana Nedvědová (2021) | foto: koláž iDNES.cz / Instagram @ivananedved

Tenista Korda a dcera fotbalisty Nedvěda se pochlubili zamilovanou fotkou

  • 14
Děti českých sportovních legend jsou zamilované až po uši. Sebastian Korda (21) a Ivana Nedvědová (24) se znají od dětství, ale až poslední téměř rok tvoří pár. Nyní si užívají společné chvilky u moře.

Ivana Nedvědová vložila na Instagram sexy snímek z dovolené v objetí se svým milým. A jde o vskutku vytříbený páreček se sportovními geny. 

Ona je dcerou Pavla Nedvěda, nejlepšího fotbalisty Evropy pro rok 2003 a nyní viceprezidenta Juventusu Turín. On zas synem Petra Kordy, vítěze tenisového Australian Open 1998. 

I Sebastian Korda je nadějným tenistou. Nereprezentuje však Česko, ale USA, kde se narodil a celý život žije. Stejně jako jeho sestry, úspěšné golfistky. Mladší Nelly dokonce letos získala zlato na olympijských hrách v Tokiu. 

Půvabná Ivana Nedvědová víc než ke sportu tíhne ke studiu. Loni získala diplom na prestižním Institutu vysokoškolského vzdělání ve švýcarském Glionu.

Korda a Nedvědová svůj vztah oficiálně potvrdili na sociálních sítích letos v březnu, kdy Sebastian zveřejnil video, kde v roušce líbá tvář Ivany. V květnu vyhrál mladý tenista svůj první turnaj na okruhu ATP v italské Parmě. „Náš první turnaj, kde jsme spolu a hned výhra. Nemůžu být pyšnější,“ napsala Ivana ke společné fotce po finále.

Rodiny Nedvědových a Kordových se znají dobře již léta, na Floridě mají domy poblíž sebe. A za pár let budou možná i příbuzní.

31. března 2021