Scarlett Byrneová a Cooper Hefner (Los Angeles, 4. května 2018)

Scarlett Byrneová a Cooper Hefner (Los Angeles, 4. května 2018) | foto: Profimedia.cz

Hvězda Harryho Pottera si vzala bývalého šéfa Playboye Hefnera

  • 9
Syn zakladatele Playboye a bývalý kreativní šéf pánského magazínu Cooper Hefner (28) si po čtyřech letech od zásnub vzal herečku Scarlett Byrneovou (29). Ta v Harrym Potterovi hrála zmijozelskou studentku a kamarádku Draca Malfoye Pansy Parkinsonovou.

„Cooper a já vám s radostí oznamujeme, že jsou z nás oficiálně manželé. Svatba, na které to oslavíme s nejbližšími přáteli a rodinou, bude v následujících měsících,“ napsala Scarlett Byrneová v pondělním příspěvku na Instagramu.

„Miluji tě, Coopere. Jsem pyšná na to, že mohu stát po tvém boku jako tvá partnerka, kamarádka i manželka,“ dodala herečka. Syn zakladatele Playboye a herečka se zasnoubili před čtyřmi lety. Byrneová se tehdy pochlubila zásnubním prstenem s obrovským raritním žlutým diamantem. 

Americká ikona a zakladatel legendárního pánského magazínu Playboy Hugh Hefner zemřel před dvěma lety ve věku jedenadevadesáti let. „Můj otec prožil výjimečný a ohromující život mediálního a kulturního průkopníka a vůdčího hlasu jednoho z nejvýznamnějších sociálních a kulturních hnutí naší doby hájícího svobodu projevu, občanská práva a sexuální svobodu,“ uvedl tehdy v prohlášení Hefnerův syn Cooper, který působil v Playboyi jako kreativní ředitel.

Syn Playmate roku a druhé manželky miliardáře Hefnera, modelky Kimberley Conradové (57) opustil tento post v dubnu 2019 a založil vlastní mediální společnost Hefner Media Corporation. 

Cooper and I are excited to share that we legally married. We are looking forward to planning our wedding in the coming months where we will celebrate further with our friends and family. I love you Cooper. I am proud to stand by your side, as your partner, your friend, and your wife. I cannot wait to continue building a life together. My heart is so full and I am so grateful for our love.

4. listopadu 2019 v 20:35, příspěvek archivován: 5. listopadu 2019 v 9:16

Playboy je považován za etalon pánských časopisů, v posledních letech se však potýkal s klesajícím zájmem kupujících. V roce 2015 se magazín, k němuž vždy neodmyslitelně patřily obnažené dívky ve smyslných polohách, rozhodl skoncovat s nahotou, neboť ji považoval za překonanou. Před dvěma lety se však obnažené ženy na stránky časopisu vrátily, neboť Playboy uznal, že zavrhnutí osvědčeného obsahu bylo chybou.

Své vnady v Playboyi vystavily na odiv mimo jiné herečka Marilyn Monroe, zpěvačka Madonna nebo modelka Cindy Crawfordová.

VIDEO: Scarlett Byrne a Cooper Hefner jsou svoji: 

15. ledna 2016