Ornella Štiková

Ornella Štiková | foto: Profimedia.cz

Ornella Štiková je matkou, porodila syna Quentina

  • 190
Dvacetiletá Ornella Štiková, která se proslavila románkem se ženatým Josefem Koktou, v pátek porodila syna. Quentin přišel na svět v 7:48 císařským řezem.

S novinkou se pochlubil otec, manžel moderátorky Gábiny Partyšové, na své facebookové stránce. "Quentin Kokta .......4,25 kg a 52 cm," napsal pětapadesátiletý Josef Kokta na svém profilu.

Taky šťastná maminka se hned po porodu vrhla na sociální síť, aby novinku sdělila světu. "Milujuuuuu. Největší štěstí na světě... Moc děkujeme za gratulace," napsala na Facebook.

Ornella rodila v nemocnici v pražském Podolí, kam dorazila už ve čtvrtek dopoledne. Že bude rodit císařským řezem, bylo jasné dopředu, protože miminko bylo otočené.

Novopečená maminka chce toho zvládnout hodně. Kromě mateřských povinností plánuje studium. "Chci ukázat, že mladé ženy, které mají děti, se nemusejí vzdávat svých snů. Mým snem je herectví a dělat s televizí, nebo tak něco. Takže rozhodně si půjdu za tím," řekla loni v listopadu Štiková.

Kauza Ornella

Gábina Partyšová se synem Kristiánem

Josef Kokta

Ornella Štiková s matkou Monikou

Vše se zpočátku jevilo jako levný fór. Podnikatel Josef Kokta, který tvrdil, že nade vše miluje svou manželku a dítě, prožil románek se značně mladší začínající modelkou Ornellou Štikovou. Vše se drželo v rovině "zábavy" do chvíle, než Ornella přišla se šokujícím prohlášením: S Koktou čekám dítě! Gábina Partyšová se i po této zprávě a následné mediální smršti postavila za svého muže. Jak uvedla, rodinu si zničit nenechá. Jenže prohlubující se kauza, která rostla stejně jako Ornellino bříško, všechny zúčastněné paralyzovala. A to natolik, že desetileté manželství skončí rozvodem, který Partyšová zvažuje.