Ornella Koktová - Léto v plavkách - Tunis.

Ornella Koktová - Léto v plavkách - Tunis. | foto: Josef Kokta

Ornella Koktová je podruhé maminkou. Dítě dostalo severské jméno

  • 101
Ornella Koktová (27) je dvojnásobnou maminkou. Po synovi Quentinovi (7) přivítali šťastní rodiče 1. dubna na svět dalšího syna, kterému dali netradiční jméno.

„Jo! Nejhezčí apríl v životě. Dovolte, abych vám představil čtvrtého člena naší rodiny: Sven Kokta - 3,33 kg a 50 cm. Narodil se dnes v porodnici U Apolináře,“ napsal Josef Kokta (62) k fotografii miminka a své manželky Ornelly Koktové. 

„Děkujeme týmu pod vedením gynekologa, porodníka a genetika pana profesora Pavla Caldy. Oba jsou v pořádku,“ dodal podnikatel.

Těhotenství se Ornelle Koktové podařilo utajit až do poloviny letošního února, kdy již byla v osmém měsíci těhotenství. „Chtěla jsem, aby měl Quentin sourozence. Ale plánované to nebylo. Bylo to velké překvapení po sedmi letech,“ řekla tehdy nastávající maminka. 

Ornella Štiková a Josef Kokta se vzali v roce 2015. Jejich vztah se provalil tři roky předtím na filmovém festivalu v Karlových Varech. Kokta nejdřív tvrdil, že chce zůstat s manželkou Gabrielou Partyšovou, a popíral, že by s mladou blondýnkou šlo o víc než jednorázový úlet. Dokonce jí doporučoval jít na potrat.

O rok později se však s Partyšovou rozvedl. To už byl na světě syn Quentin, který se narodil v březnu 2013. Kromě něho má Kokta z manželství s Partyšovou jedenáctiletého syna Kristiana a z prvních dvou manželství ještě dceru Alenu a syny Josefa a Petra.

27. května 2013