Jak bydlí Michal Nesvadba

Jak bydlí Michal Nesvadba - Herec a mim Michal Nesvadba s manželkou Andreou a vyženěnou desetiletou dcerou Anetou. | foto: Marek Navrátil

Novopečený otec Nesvadba: Můj syn je habán a dělá už grimasy po mně

  • 17
Michal Nesvadba je od pondělního večera šťastným otcem syna Marka. Manželku Andreu v porodnici U Apolináře podpořil svojí přítomností a radí to všem budoucím otcům. "Je to obrovský zážitek, chlapi by to měli vidět, víc by si vážili žen," říká slavný mim.

Marek Nesvadba vážil 3,5 kilogramu a měřil 54 centimetrů a je stejně jako jeho maminka v naprostém pořádku. Nejen že prý dělá stejné grimasy jako jeho táta, datem svého narození se trefil do jeho šťastného čísla.

"Mým šťastným číslem je čtrnáctka, a ačkoli se měl malý narodit už před týdnem, ještě pár dní si počkal. Navíc dává součet celého jeho data narození taky čtrnáctku, z toho jsem úplně hotovej," přiznává Nesvadba.

Těhotenství Andrey Nesvadbové rodina tajila. "Chtěli jsme si to v klidu užít," vysvětluje Nesvadba. Když tak přemítá o tom, kde miminko vzniklo, vychází mu Norimberk. "V tom největším presu, který mám po pracovní stránce v prosinci, jsem si vzal dva dny na nákupy dárků a vyrazili jsme s Andrejkou do Norimberku. Tam se to podle všeho povedlo," směje se.

Michal a Andrea Nesvadbovi se svými dětmi

Michal a Andrea Nesvadbovi se svými dětmi

Chránit soukromí si chce i nadále, také z porodnice chce totiž odejít nikým nezpozorován. "Až bude čas, nafotíme hezké fotky s malým a ukážeme ho rádi světu. Teď chceme ale z porodnice odejít v klidu. A rozhodně neponeseme malého v sedačce do auta, jako jsme to viděli u jiných rodičů, odneseme si ho pěkně v peřince."

Doma už se na brášku těší dcera Aneta z prvního Andreina manželství, která už maminku s miminkem navštívila v porodnici. Zatím jen po telefonu mapuje situaci Michalova dospělá dcera Pepina, která je touto dobou na výcviku s koňmi a už se nemůže dočkat, až si malého bratříčka pochová.