Michelle Yeohová a Jean Todt (Los Angeles, 12. března 2023)

Michelle Yeohová a Jean Todt (Los Angeles, 12. března 2023) | foto: Profimedia.cz

Až devatenáct let od zasnoubení se oscarová herečka dočkala svatby

  • 6
Oscarová herečka Michelle Yeohová (60) si na svatbu musela počkat 6992 dní. Bývalý šéf stáje Ferrari Jean Todt (77) ji o ruku požádal v červnu 2004 po necelých dvou měsících randění. Na veselku však došlo až teď.

„Seznámili jsme se v Šanghaji 4. června 2004. Dne 26. července 2004 J.T. požádal M.Y. o ruku a ona řekla ANO. Dnes, po 6992 dnech, 27. července 2023 v Ženevě, obklopeni milující rodinou a přáteli, jsme tak šťastní, že můžeme společně oslavit tento výjimečný okamžik!“ stojí na svatebním oznámení novomanželů.

Nevěsta měla krajkové šaty tělové barvy s hedvábným živůtkem. Ženich oblékl elegantní modrý oblek. Herečka a exprezident Mezinárodní automobilové federace v Ženevě vlastní sídlo z 18. století. Další nemovitosti mají v Paříži, Malajsii a Hongkongu.

Happy marriage #JeanTodt & #michelleyeoh love you so much . ❤️❤️

28. července 2023 v 0:39, příspěvek archivován: 28. července 2023 v 16:38

Svatební pozvánku na Instagramu sdílel bývalý pilot Formule 1 Ferrari Felipe Massa, který byl jedním z hostů a na sociálních sítích ukázal i pár fotek ze svatby. Na jedné z nich Michelle Yeohová zapózovala i se svým Oscarem, kterého dostala letos za snímek Všechno, všude, najednou. Herečka narozená v Malajsii se stala první Asijkou v historii, která získala zlatou sošku pro nejlepší herečku.

„Děkuji. Pro všechny malé chlapce a dívky, kteří vypadají jako já, kteří se dnes večer dívají, je tohle maják naděje a možností. Je to důkaz toho, že je třeba snít ve velkém a sny se plní. Dámy, nedovolte, aby někdo řekl, že to nejlepší už máte za sebou. Nikdy se nevzdávejte,“ vzkázala herečka na předávání Oscarů a pozdravila rodinu do rodné Malajsie.