Martha Stewartová v civilu a na obálce plavkového speciálu magazínu Sports...

Martha Stewartová v civilu a na obálce plavkového speciálu magazínu Sports Illustrated (2023) | foto: Koláž iDNES.cz

Nerada nosím spodní prádlo, přiznala osmdesátnice Martha Stewartová

  • 6
Legendární televizní osobnost a podnikatelka Martha Stewartová (82) se svěřila s některými osobními a intimními detaily. Například s tím, že nerada nosí spodní prádlo. Místo podprsenky a kalhotek raději nosí pod oblečením plavky.

„Ráda nosím plavky pod oblečením pro případ, že bych si chtěla jít zaplavat,“ řekla na akci Page Six. „Plavky jsou moje spodní prádlo.“

V plavkách neváhala loni pózovat pro časopis Sports Illustrated, když se jako jednaosmdesátiletá stala nejstarší modelkou, která se objevila na obálce této publikace.

Stewartová prozradila, že k focení, které proběhlo v Dominikánské republice, ji magazín oslovil v listopadu 2022. Na přípravu měla necelé tři měsíce.

Martha Stewartová v 81 letech fotila v plavkách. O věku neuvažuji, říká

„Tu fotku miluji,“ řekla moderátorkám pořadu Today, když jí ukázaly finální snímek, který fotil Ruven Afanador, v bílých plavkách a zlatém závoji.

Stewartová uvedla, že se rozhodla pózovat v plavkách ve svém věku částečně proto, aby inspirovala ostatní ženy, zejména po „náročných předchozích letech“, čímž myslela pandemii koronaviru.

„Péče o rodinu, práce z domova – bylo to náročné. Doufám, že díky té obálce ženy dostanou možnost podívat se na svůj život z jiného úhlu,“ řekla tehdy. „Zkoušet nové věci je dobré. Být nebojácná taky,“ dodala.