Mám syna s Jacksonem, tvrdí Švýcarka

  • 25
Novináři propírají poslední dobou zejména intimní minulost Michaela Jacksona. Zpochybňují otcovství jeho legálních dvou synů a dcerky a navíc tvrdí, že není schopen normálního pohlavního styku se ženou. Možná že na světlo světa vyjde jiná pravda. Jistá Švýcarka se totiž svěřila americkému časopisu The Globe, že je matkou Jacksonova šestnáctiletého syna, kterého počala zcela obvyklým způsobem.

Existenci syna prý americká popová megastar střežila pečlivěji než státní tajemství.

Očití svědkové tvrdí, že své otcovství těžko popře. Utajovaný mladík se prý Jacksonovi až neuvěřitelně podobá. Pochopitelně před změnami způsobenými všemi kosmetickými operacemi, jimiž jeho údajný zploditel prošel během své závratné kariéry. Michaelův tiskový mluvčí sice existenci nemanželského potomka popírá, nicméně zasvěcené kruhy tvrdí, že by se údajný otec jeho legitimnímu uznání příliš nebránil.

Nepříjemnosti, které zpěvákovi způsobil upřímný britský dokument, v němž Jackson - jakkoliv naivně - přiznal, že spí s chlapci, ho donutily přemýšlet o útěku z Ameriky. Podle posledních zpráv se Jackson chystá přestěhovat do Francie. Rád by měl blízko do milované Paříže, a také do Disneylandu.

Michael Jackson na ceremoniálu 29. ročníku Amerických hudebních cen v losangeleské hale Shrine Auditorium.

,