Leoš Mareš s partnerkou Monikou Poslušnou | foto: Ivan Chlud

Leoš Mareš se zasnoubil. Monice dal prsten za milion

  • 28
Leoš Mareš požádal svou přítelkyni o ruku. "Zasnoubení proběhlo a bylo to úžasné," řekla iDNES.cz Monika Poslušná, se kterou má Leoš Mareš jedenapůlletého syna Jakuba.

"Na termín svatby je ale ještě brzy," dodala Monika, pro kterou naplánoval Leoš Mareš opravdu romantické zásnuby.

Leoš pozval Moniku, se kterou se seznámil před osmi lety na akci rádia Evropa 2, na večeři při svíčkách, přesněji do pizzerie Corleone.

Následovalo políbení, květiny a dva lístky do nedalekého smíchovského multikina na film Příběh jedné cesty. Jednatřicetiletá Monika se sice trochu podivovala, že v kinosále komfortní Gold Class sedí pouze oni dva, ale dvoumístná polohovací křesla se sklenkou šampaňského všechny otázky rychle zahnala.

Prsten za milion
Po úvodních titulcích se na plátně místo hollywoodského hrdiny objevil sám Leoš Mareš, který devítiminutový příběh o jejich seznámení natočil spolu s kamarády. Pouze Moniku nahradila její papírová figurína. Monika byla bez sebe dojetím.

Leoš na nic nečekal a požádal svou vyvolenou o ruku. Zároveň jí daroval diamantový prsten od Tiffanyho za téměř jeden milion korun. Monika na nabídku kývla a spolu s Marešem odkráčela do luxusního apartmá nedalekého hotelu Andel’s.