Leoš Mareš s rodinou

Leoš Mareš s rodinou | foto: Marek Navrátil

Leoš Mareš bude podruhé otcem

  • 4
Moderátor Leoš Mareš se brzy stane podruhé otcem, jeho manželka Monika je totiž těhotná. "Ano, čekáme miminko," potvrdil iDNES.cz Mareš. Podrobnosti ale sdělit nechtěl.

Mareš se netají tím, že by chtěl velkou rodinu. O druhém potomkovi sní už dlouho.

"Kdyby bylo na Leošovi, tak už ho máme dávno. O druhém dítěti mluví od chvíle, kdy se narodil Kubík. Jenže s dvěma dětmi už to není tak jednoduché a navíc Kuba je hodně živé dítko, takže já chtěla čekat," řekla v nedávném rozhovoru pro iDNES.cz Monika Marešová. - čtěte Leoš není můj psík, říká Marešova partnerka

Leoš Mareš a Monika Poslušná
Leoš Mareš s manželkou Monikou

Leoš a Monika Marešovi vychovávají tříletého syna Jakuba, svůj dlouholetý vztah stvrdili v létě svatbou na středočeském zámku Jemniště. Obřad je podle některých informací stál několik milionů korun. - čtěte Leoš Mareš se oženil, ze vzduchu létaly lístky růží

Kauza prostitutka 

Několiků týdnů předtím však musel Mareš čelit kauze s prostitutkou, se kterou ho vyfotografovali lidé, kteří ho údajně ještě předtím uspali.

Přestože se spekulovalo, že jde o mediální tah, jak rychle zvýšit sledovanost soutěže X Factor, která v té době běžela, nic takového se ale nepodařilo prokázat.