Nicol Lenertová s přítelem Jaroslavem Kalátem

Nicol Lenertová s přítelem Jaroslavem Kalátem | foto: KORZO

Lenertová: Druhé dítě neplánujeme

  • 18
Bývalá moderátorka zpráv Nicol Lenertová vychovává osmnáctiměsíčního syna Jarouška a na druhé dítě si zatím netroufá. "Je to dřina," přiznává.

Lenertová obdivuje všechny matky, které mají děti brzy po sobě, nebo se jim narodila dvojčata. Jí samotné dá prý dost práce vychovat jedno dítě.

"Je to náročné, obzvlášť když je nemocné. A když ho chcete vychovat dobře, nedovedu si představit mít ještě jedno. O druhém dítěti teď opravdu nepřemýšlíme. Stejně jako přišlo to první, tak přijde i druhé, všechno má svůj čas," říká Lenertová.

Na druhou stranu ale uznává, že příliš času zase nemá. "Bude mi třicet dva, nejsem zase nejmladší. Dnes je sice rodit ve čtyřiceti normální, ale přináší to rizika," obává se Lenertová.

Jaroušek má už prý svoji hlavu a umí se prosadit. A po kom je? "Manžel říká, že po mně, já zase tvrdím, že je po něm," tvrdí manželka sportovního manažera Jaroslava Kaláta.

Tu svoji hlavu si momentálně "čistí" zpíváním. S Leošem Petrů natočila singl Světem táhnem dál a chystá se s ním vystupovat na charitativních akcích a v nadcházející plesové sezoně.