Dcera Kurta Cobaina se podruhé vdala, vzala si syna slavného skateboardisty

  • 5
Dcera muzikanta Kurta Cobaina (†27) Frances Bean Cobainová (31) se podruhé vdala. Vzala si Rileyho Hawka (30), syna jednoho z nejslavnějších skateboardistů světa Tonyho Hawka. Novomanželům poblahopřáli i kmotra a kmotr Cobainové, herečka Drew Barrymoreová a Michael Stipe z kapely R.E.M., který pár i oddal.

Dcera Kurta Cobaina a Courtney Love se vdávala podruhé. Věrnost až do smrti slíbila Frances Bean Cobainová tentokrát profesionálnímu skateboardistovi Rileymu Hawkovi. Dvojice se podle informací zahraničních médií vzala 7. října v Los Angeles.

Na svatbě Frances Bean nechyběl ani její kmotr, hudebník Michael Stipe (63) ze skupiny R.E.M. Pozvánku přijala také její kmotra, herečka Drew Barrymoreová (48).

Frances a Riley spolu chodí od konce roku 2020. Prvním manželem Cobainové byl muzikant Isaiah Silva. Rozvedli se v březnu 2016 po dvou letech manželství, dodnes se „přetahují“ o jednu z kytar po Cobainovi, kterou mu zpěvačka kdysi darovala.

Zleva: Tony Hawk, David Spade a Riley Hawk

Kurt Cobain založil před svou smrtí své dceři svěřenský fond, z něhož dostává Cobainová každý měsíc na účet v přepočtu dva miliony korun.

Frontman kapely Nirvana byl velkou část svého života závislý na tvrdých drogách. S nimi a s alkoholem zápasila také jeho manželka, zpěvačka Courtney Love. I jejich společná dcera do závislostí spadla už jako nezletilá dívka. Před pár lety se začala léčit a už roky je podle svých slov zcela „čistá“.

Dcera Cobaina oslavila třicetiny. Málem jsem kdysi uhořela v letadle, říká

Frances Bean si dlouho žila nad poměry a než začala abstinovat, stihla do roku 2016 i kvůli své závislosti utratit v přepočtu 241 milionů korun, svěřila se v podcastu RuPaul: What’s The Tee?

VIDEO: Frances Bean Cobainová si vzala Rileyho Hawka (2023):