Kidmanová se zapletla s Carreyem

Z milostného vztahu ke kolegovi je opět podezírána hollywoodská hvězda a letošní držitelka Oscara za film Hodiny Nicole Kidmanová. Tentokráte má být jejím vyvoleným americký komik Jim Carrey. Skutečností je, že reportéři vynakládají nezměrné úsilí na to, aby zjistili, jakým směrem se ubírá soukromý život Kidmanové po její rozvodu s Tomem Cruisem.

Podnětem k zvěstem o novém vztahu pětatřicetileté herečky bylo její setkání s Jimem Carreyem v jednom z módních nočních barů v New Yorku. Listu The Daily Star svědci řekli, že působili při večeři velmi romanticky.

"Málem jeden druhého očima snědli a vyměňovali si něžné dotyky. Vskutku to nevypadalo jako obyčejné setkání starých přátel," řekl jeden z návštěvníků baru.

V poslední době Kidmanová čelila výčitkám, že si začala s Judem Lawem a rozbila tak jeho manželství se Sadie Frostovou.

Nedávno se jí The Sunday Telegraph musel za podobné řeči dokonce omluvit. Nicole nepřetržitě tvrdí, že s Judem nic neměla.

"Chci mít někoho, kdo by mi řekl, že tu bude pro mne. Chci být zamilovaná, ale nemám zájem o žádnou náhodnou známost. Čekám na někoho, s kým se pro mě změní celý svět," prohlásila.

Mluvilo se také o jejím vztahu s australským hercem Russellem Crowem, který se tento týden oženil s Danielle Spencerovou, či zpěvákem Robbie Williamsem, známým sukničkářem. Hereččin tiskový mluvčí v této souvislosti poznamenal, že vztahy Kidmanové s muži jsou často nesprávně interpretovány.

Mimochodem, její setkání s jednačtyřicetiletým Carreyem je podle mluvčího třeba pokládat za "čistě pracovní večeři".

Nicole Kidmanová na filmovém festivalu Berlinale. (únor 2003)