Johnny Depp a jeho bývalá partnerka Vanessa Paradis (5. dubna 2006)

Johnny Depp a jeho bývalá partnerka Vanessa Paradis (5. dubna 2006) | foto: Reuters

Johnny Depp a Vanessa Paradis oficiálně potvrdili rozchod

  • 67
Zprávy o rozpadu čtrnáctiletého vztahu Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis se objevily už na začátku roku. Oba to ale popírali. Až nyní Deppův mluvčí potvrdil, že se rozcházejí.

Depp a Paradis se přátelsky rozešli, uvedl mluvčí, který současně média vyzval, aby respektovala soukromí obou hvězd i jejich dětí.

Devětačtyřicetiletý Depp začal s devětatřicetiletou Vanessou Paradis chodit v roce 1998. Před tím byl zasnouben s americkou herečkou Winonou Ryderovou a dlouho žil s britskou modelkou Kate Mossovou.

Americký herec a francouzská herečka a zpěvačka se nikdy nevzali. Mají dvě děti, třináctiletou Lily-Rose a desetiletého Jacka. Ve společnosti se ale neukazovali jako pár už od roku 2010. Rozchod ale celé měsíce popírali a podle zdrojů časopisu People se oba snažili vztah zachránit.

Deppa ale bulvární tisk začal spojovat s jeho hereckou kolegyní z Rumového deníku Amber Heardovou, což možná konec vztahu uspíšilo.

Johnny Depp a Amber Heardová

Depp patří k největším hollywoodským hvězdám a je známý například z filmů Střihoruký Edward, Ed Wood, Mrtvý muž či ze série Piráti z Karibiku.

Vanessa Paradis se jako čtrnáctiletá proslavila hitem Joe le taxi a potom hrála mezi jiným ve snímcích Sňatek bez domova, Elisa nebo Dívka na mostě.

,