Honza Musil s Jakubem Pechrem v době, kdy spolu žili. | foto: Archiv Jana Musila

Jan Musil se v pondělí 'na rychlo' oženil

  • 68
Moderátor a majitel mediální agentury Jan Musil v pondělí oficiálně stvrdil svůj vztah s přítelem Jakubem Pechrem. Po obřadu na Staroměstské radnici si už oba do kolonky příjmení napíšou shodně Musil. Pro datum se rozhodli spontánně ten samý den ráno.

"Psalo se, že to byla ´utajená svatba´, ale tak to nebylo. Dlouho jsme nemohli sladit vhodné termíny a v pondělí jsme najednou měli čas oba. Rozhodli jsem se ten den ráno, a proto se obřad konal až v 17:30, museli jsme vyřídit všechny nutné papíry," prozradil iDNES.cz Jan Musil. Na radnici tak byli jen oni dva a oddávající.

Dodal ale, že dokumenty pro registrované partnerství měli vyplněné už od března. Jeho rodina včetně dvou dcer, třiadvacetileté Lucie a osmnáctileté Veroniky, o těchto plánech věděla. "Nechtěli jsme babičky ani moji bývalou manželku obtěžovat se sháněním nějakých svatebních darů. Je hektická doba. S rodinou to oslavíme na Vánoce a s přáteli příští týden v naší hospodě."

Pár má už dokonce za sebou i líbánky. "Jeli jsem do Egypta a všichni naši kamarádi věděli, že je to svatební cesta. Ten obřad pro nás byla jen formalita," dodal se smíchem čtyřicetiletý moderátor.

Věkový rozdíl sedmnáct let prý v jejich vztahu vůbec nehraje roli. "Je sice mladý, ale je to dospělý člověk," říká šťastný ´novomanžel´ o svém partnerovi Jakubovi, který pracuje v bankovním sektoru i ve společné hospodě.