Manželka Karla Gotta sleduje s dcerou Charlotte Elou koncert v pražské O2 Areně - Praha (26. listopadu 2008) | foto: ČTK

Ivana Gottová čeká třetí dítě? Nejsem sebevrah, vyvrací spekulace

  • 8
Ivana Gottová, manželka Karla Gotta, čeká podle informací iDNES.cz z kuloárů třetí dítě. Žena slavného zpěváka to ale vyvrací. "Nejsem sebevrah," odpověděla iDNES.cz na otázku, je-li opravdu těhotná.

Zpráva o možném třetím těhotenství Gottové se nese českým showbyznysem již několik dnů. Pokud se slavný pár nechce s touto novinou záměrně chlubit, nebylo by to poprvé. V přísném utajení proběhla i letošní svatba Gottových v Las Vegas.

Zpěvák Karel Gott se v pondělí v americkém Las Vegas oženil se svou dlouholetou přítelkyní Ivanou Macháčkovou
Ivana a Karel Gottovi a jejich letošní svatba v Las Vegas

Mistr tím překvapil nejen samotné fanoušky, ale i své kolegy. "Oznámili mi to sms zprávou, asi ji rozesílali všem. Je to dobrý nápad a musím Karla pochválit, je zase originální," uvedla na začátku roku zpěvačka Jitka Zelenková.

Podobně reagoval na Gottovu svatbu i Petr Janda. "Překvapil mě, nenapadlo by mě to, ani jsem nevěděl, že jsou v Las Vegas."

Čtvrtá dcera Karla Gotta Nelly Sofie
Čtvrtá dcera Karla Gotta Nelly Sofie

Ivana a Karel Gottovi tvoří pár od roku 1999. Spolu vychovávají dvě dcery, dvouletou Charlottu Ellu a sedmiměsíční Nellu Sofii.

"Já jsem se těšil na holčičku. Poté, co dva roky mám jenom radost z mé Charlottky, tak jsem si tak zvykl na lásku k malé holčičce, že jsem rád, že je to zase holčička," komentoval tehdy narození čtvrté dcery devětašedesátiletý Karel Gott, který má z předchozích vztahů dospělé dcery Dominiku a Lucii a netají se tím, že by se rád dočkal ještě syna.