Hugh Hefner a Crystal Harrisová

Hugh Hefner a Crystal Harrisová | foto: Reuters

Hefner: Spal jsem s tisícovkou žen, manželky jsem nepodvedl

  • 10
Zakladatel časopisu Playboy Hugh Hefner tvrdí, že byl všem svým manželkám a partnerkám věrný. Ve vztazích je naprosto oddaný, ale jinak je tomu, když se nikomu nezaváže. Pak si prý dokázal užívat.

Šestaosmdesátiletý Hugh se loni v prosinci potřetí oženil. A přes pokročilý věk novináře stále zajímá, zda je své o 60 let mladší ženě věrný. On tvrdí, že byl vždy všem partnerkám oddaný. Vyspal se ale prý s více než tisícovkou žen.

"Jak bych tohle mohl vůbec spočítat? Přes tisíc, určitě, jsem si jistý. V mém životě byly etapy, kdy jsem byl ženatý, a když jsem byl ženatý, nikdy jsem nepodváděl. Ale dokázal jsem se řádně rozjet, když jsem ženatý nebyl. Člověk nesmí nikdy vyjít ze cviku," řekl Hefner magazínu Esquire.

Zakladatel Playboye byl ženatý s Mildred Williamsovou v letech 1949 až 1959 a má s ní děti Christie a Davida. S Kimberley Conradovou žil v manželství mezi roky 1989 a 2010. S druhou chotí má syny Marstona a Coopera. Loni v prosinci si vzal bývalou Playmate Crystal Harrisovou, která mu předtím utekla od oltáře (více zde).

Hugh Hefner mezi kráskami. Považuje se však i za průkopníka na poli boje za práva homosexuálů.

Harrisová v nedávném rozhovoru tvrdila, že si s manželem vztah ohromě užívají. "Mám pocit, že od té doby, co je Hef už starší a má za sebou fázi života se všemi kamarádkami a všechny tyhle věci, je víc na mazlení a sledování filmu nebo hraní hry vrhcáby," řekla blondýna.