Alec Baldwin se svou přítelkyní Hilarií Thomasovou

Alec Baldwin se svou přítelkyní Hilarií Thomasovou | foto: Profimedia.cz

Herec Alec Baldwin se nastěhoval k mladé cvičitelce jógy

  • 0
Americký herec Alec Baldwin žil od rozvodu s Kim Basingerovou, který proběhl v roce 2002, staromládeneckým životem a usadit se nechtěl. Až teď. Ve třiapadesáti letech potkal o polovinu mladší učitelku jógy Hilariu Thomasovou a s ní hodlá žít ve společné domácnosti.

Baldwin se podle deníku New York Post se svou sedmadvacetiletou přítelkyní nastěhoval do bytu na Manhattanu. Předtím prodal luxusní byt v Central Parku za 9,5 milionu dolarů.

"Jsou opravdu zamilovaní," řekl zdroj blízký Baldwinovi. "Už se setkal s jejími rodiči a plánuje sňatek," dodal.

Na charitativním utkání v baseballu se objevila Thomasová po boku Baldwina a na ruce měla velký prsten s diamantem, který podle deníku New York Post patřil Baldwinově babičce.

Sama Thomasová ale na spekulace o svatbě odpovídá vyhýbavě. "Uvidíme, jak to půjde," řekla.

Alec Baldwin a Kim Basingerová

Pro Baldwina je to od rozvodu s Kim Basingerovou, s níž žil jedenáct let, první vážný vztah. S novou partnerkou rozjíždí i novou kariéru a nechal se slyšet, že by rád kandidoval na starostu New Yorku. Kvůli tomu chce nastoupit na univerzitu a získat magisterský titul.

"Univerzita mi pomůže lépe porozumět, jaké jsou fiskální imperativy této práce. Jaká je skutečnost v městských odborech, kontraktech, smlouvách, jaké jsou závazky, co vyžadují učitelé, infrastruktura, decentralizace, všechno," prozradil Alec své záměry.