Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris | foto: Reuters

Harris: Když mi bylo patnáct, Whoopi Goldbergová mi nabídla sex

  • 33
Herci Neil Patrick Harris (45) a Whoopi Goldbergová (62) se v roce 1988 potkali při natáčení filmu Klářino srdce. Neilovi tehdy bylo patnáct a jako puberťák měl všetečné dotazy. Starší kolegyně ho tak jednoduše odbyla, ať přijde za deset let a můžou spolu mít sex. Ani jeden tehdy ještě netušili, že je Neil gay.

Neil Patrick Harris a Whoopi Goldbergová ve filmu Klářino srdce.

Neil a Whoopi se před pár dny potkali v talk show Grahama Nortona  a zavzpomínali na společné natáčení. 

„Ona mi řekla, bylo mi tehdy patnáct nebo šestnáct, řekla mi poslední den natáčení, že se mnou za deset let bude mít sex,“ práskl na svou kolegyni Harris, kterého později proslavila role sukničkáře Barneyho Stinsona v seriálu Jak jsem poznal vaši matku

Fotogalerie

„Měl jako dítě příliš mnoho otázek. Tak jsem řekla, poslouchej, počkej deset let a já tě tím vším provedu,“ vysvětlila Goldbergová, která se může pyšnit Oscarem za film Duch.

„Podívejte, tehdy jste si mohli dělat takové legrácky. Dnes už nemůžete, lidé jsou velmi rozrušení,“ dodala Whoopi v narážce na kampaň Me Too, která vypukla přesně před rokem (více zde).

„Hele, mě to vůbec neurazilo. Já se na to dodnes těším,“ vtipkoval Neil, jenž se svým manželem Davidem Burtkou vychovává osmiletá dvojčata Gideona a Harper.