George Clooney má novou přítelkyni

Ještě do minulého týdne byla Krista Allenová známá především z amerického televizního seriálu Pobřežní hlídka. Ale od chvíle, kdy byla spatřena, jak se prochází ruku v ruce s hollywoodským idolem Georgem Clooneyem, se všichni ptají: Kdo je vlastně tato mladá dáma?
Snímky nové přítelkyně George Clooneyho najdete ve fotogalerii.

Krista, která nedávno oslavila třicáté narozeniny, se narodila ve Ventuře v Kalifornii, ale vyrůstala v Texasu. Její rodiče se rozvedli, když byla ještě dítě, ale i tak, jak sama tvrdí, měla krásné dětství.

V osmnácti letech byla korunována Miss Texas, krátce nato se stala modelkou, ale nakonec ji zlákal Hollywood. Už týden poté, co přijela do Los Angeles, získala menší roli v seriálu Baječní a bohatí.

Později si zahrála hlavní roli v erotickém filmu Emmanuelle, objevila se v seriálu Přátelé a v roce 1997 ve filmu Lhář, Lhář s Jimem Carreym. Skutečnou popularitu jí ale přinesl až seriál Tak jde čas.

V roce 1996 se Krista provdala za filmového producenta Justina Moritta. O rok později se jim narodil syn Jacob Nolan. Jejich manželství však vydrželo pouhé dva roky.