Agáta Hanychová | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Exkluzivně: Hanychová má nového milence. A je to pěkný pracháč

  • 142
Agáta Hanychová má nového milence. Návrat k Markovi Šíšovi neměl dlouhého trvání a modelka se jen pár dní po rozchodu ocitla v náručí jiného muže. A pěkně prachatého.
Šíšovi je trochu podobný, navíc se jmenuje také Marek a příjmení mu začíná  písmenem "š". Jde o podnikatele Marka Šilhánka. Pár rozdílů mezi oběma muži ale je: Šilhánek není o deset let starší, jako byl Šíša, ale o dvacet a bude zřejmě o dost movitější. 
Milenec Agáty Hanychové Marek Šilhánek s Horaciem Paganim
Milenec Agáty Hanychové Marek Šilhánek (vlevo) s Horaciem Paganim

"To bylo přece jasný, že spolu nevydržíme," komentovala definitivní rozpad vztahu s Markem Šíšou dvaadvacetiletá Hanychová už na svatbě své mámy Veroniky Žilkové. Tam také naznačila, že o novém příteli nehodlá prozradit zhola nic. - Podrobnosti o svatbě Veroniky Žilkové a Martina Stropnického čtěte zde
 
Přihlásila se k němu ovšem o pár dní později na letišti v Ruzyni, kam si ho přijela vyzvednout. Vracel se z Venezuely, kde byl přítomen při focení kalendáře Boom Tv s Kateřinou Kristelovou, který spolufinancuje.
 
Hanychová si tentokrát vybrala dobře a její domek v obci Černý Vůl bude, pokud jí to s podnikatelem vydrží, zrekonstruován velmi brzy. Majitel FoxCar Šilhánek totiž  vydělává na nejdražších sporťácích světa Pagani, jejichž zastoupení v Čechách vlastní. Jedno auto prodává za třicet milionů a od loňského října, kdy showroom Pagani v Praze otevřel, prodal už  tři.
 
A to není všechno. Živí se také prodejem českých škodovek, kterých už loni prodal přes čtyři tisíce. A aby toho nebylo málo, už za čtrnáct dní otevírá showroom luxusních sporťáků Apollo. "Jeho peníze jsou mi u ......," tvrdí Agáta, která patří mezi nejvyhledávanější české modelky a nedostatkem financí netrpí. Často také prohlašuje, že se dokáže uživit sama. Čas ukáže, jestli si dokáže Šilhánek připoutat černovlasou dračici i něčím jiným než financemi.