Ewan McGregor a Eve Mavrakisová na Zlatých glóbech (Los Angeles, 13. ledna 2013)

Ewan McGregor a Eve Mavrakisová na Zlatých glóbech (Los Angeles, 13. ledna 2013) | foto: Reuters

Ewan McGregor po 22 letech opustil manželku, s níž má čtyři děti

  • 34
Herce Ewana McGregora (46) nedávno vyfotili, jak se líbá s kolegyní Mary Elizabeth Winsteadovou (32). Nyní vyšlo najevo, že ženatý herec už od května nežije se svou manželkou Eve Mavrakisovou (51). Vychovávají spolu čtyři děti.

McGregor se se svou pozdější manželkou poznal během natáčení televizního seriálu Kavanagh QC. Vzali se v roce 1995. Mají čtyři dcery, Claru (21), Jamyan (16), Esther (15) a Anouk (6).

Mavrakisová také pracuje u filmu a má na starosti vizuální stránku snímků. Svou práci koordinuje s výtvarníkem kostýmů, rekvizitářem a set designerem. Narodila se ve Francii a vyrůstala v Číně.

Mary Elizabeth Winsteadová, kterou s McGregorem vyfotili, má také po nedávném rozchodu. V květnu se rozešla s manželem Rileym Stearnsem, kterého si vzala v roce 2010.

Ewan McGregor má na svém kontě snímky jako Mělký hrob, Trainspotting, Moulin Rouge, Star Wars, Andělé a démoni, I Love You Phillip Morris nebo Blízko od sebe.

Americká herečka Mary Elizabeth Winsteadová se objevila ve filmech Dlouhá cesta domů, Smrtonosná past 4, Nezvratný osud 3, Černé Vánoce a Grindhouse: Auto zabiják. Kvůli těmto snímkům jí média začala přezdívat „Vřískající královna“. Nyní se objevuje v úspěšném seriálu Fargo, kde hraje i McGregor.