Eduardo Cruz a Eva Longoria

Eduardo Cruz a Eva Longoria | foto: Profimedia.cz

Eva Longoria je po roce opět volná, rozešla se s bratrem Cruzové

  • 18
Šestatřicetiletá Eva Longoria vydržela s o deset let mladším Eduardem Cruzem jen rok. Podle amerických médií se pár rozešel. Herečka přitom nedávno prohlašovala, že díky mladšímu bratrovi její kolegyně Penélope Cruzové opět věří v lásku.

"Bylo to vzájemné rozhodnutí. Zůstali ale přáteli. Eva se chce zaměřit na práci a na konec Zoufalých manželek," tvrdí zdroj magazínu US Weekly.

Eva Longoria a Eduardo Cruz si spolu začali na vánočním večírku v roce 2010. Okamžitě se do sebe zakoukali a už na Štědrý den spatřili mladšího bratra Penélope Cruzové v garáži domu herečky ze seriálu Zoufalé manželky. Oficiálně vystupovali jako pár od loňského února.

"Měla jsem velké štěstí, že jsem našla Eduarda," řekla herečka časopisu Vanity Fair loni v listopadu (více zde).

Eva Longoria se vdala za francouzského basketbalistu Tonyho Parkera 6. července 2007 a do podzimu 2010 o svém manželství hovořila jen v superlativech.

Pak ale vyšlo najevo, že ji muž podvádí s mladšími dívkami, s nimiž si vyměňoval erotické mmsky. Longoria podala žádost o rozvod na počátku listopadu. Soud manželství rozvedl 28. ledna 2011, zhruba dva měsíce po rozchodu (více o rozvodu čtěte zde).