Richard Müller a jeho přítelkyně Vanda Wolfová na křtu retrospektivní kolekce...

Richard Müller a jeho přítelkyně Vanda Wolfová na křtu retrospektivní kolekce desek Všetko | foto: Marek Navrátil

Dárek k padesátce Richarda Müllera: zpěvák bude potřetí otcem

  • 15
Slovenskému zpěvákovi Richardovi Müllerovi se poslední dobou opravdu daří. Zhubl 20 kilo, cítí se lépe i po psychické stránce, vydal kolekci svých hitů a 6. září oslavil padesátku. Jeho přítelkyně Vanda Wolfová je navíc podle deníku Blesk těhotná.

"Nadělili si ho k Richardovým kulatinám. Strašně se oba těší," řekl o přírůstku do rodiny pro Blesk jeden ze zpěvákových kamarádů.

Čtyřicetiletá Vanda Wolfová je už prý v šestém měsíci a dítě se narodí ještě letos koncem roku. Zpěvákův manažer Adnan Hamzic nechtěl zprávu komentovat. "Nebudu se k tomu vyjadřovat," prohlásil se smíchem.

Vanda Wolfová

Wolfová je manažerka reklamní agentury Ogilvy a se zpěvákem chodí už několik let. Ještě nedávno ale tvrdila, že děti neplánují.

"Uvidíme, když to přijde, tak to přijde... Mám kolem sebe pořád děti. Sestřenice má trojčata, sestra má dceru Terezku, jsem kmotrou dětí svých nejlepších přátel. Trávím s nimi spoustu času. Lidé mi tvrdí, že budu dobrou matkou. Uvidíme," řekla manažerka v rozhovoru pro ONA DNES (více zde).

Zpěvák Richard Müller v obleku značky Alain Delon

Zpěvák má už dvě děti z prvního manželství s hlasatelkou Soňou Müllerovou, dvacetiletého syna Filipa a sedmnáctiletou dceru Emmu, která je modelkou.