Britney Spearsová načapaná polonahá v butiku

Britney Spearsová načapaná polonahá v butiku | foto: Egotastic!

Britney za sebou zapomíná zatáhnout závěs

  • 11
Britney Spearsová v poslední době trochu připomíná Titanic. Jelikož se loď neodvratitelně potápí a nikdo neví, co s tím dělat, zkouší posádka všechno možné, jak katastrofu odvrátit.

Zatím poslední díl seriálu "Britney Spearsová a zlobiví fotografové" se odehrál v butiku, kde ji paparazzi přistihl svlečenou v kabince nahoře bez. Upřímně řečeno, není to hezký pohled.

Přiznejme si, že holohlavá zpěvačka s parukou, počínající celulitidou, vkusem pouťové princezny a duševními problémy není zas až takové terno. Možná, že návrat z léčebny byl poněkud předčasný.

Všimněte si, že zpěvačka se na fotkách netváří nijak překvapeně - ostatně autor snímků, nařčený z hyenismu a nemístného pronásledování své oběti, tvrdí, že Britney je obyčejná exhibicionistka, která schválně nechala poodhalený závěs, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Něco na tom bude.

Britney každopádně dochází munice. A protože její loď jde ke dnu rychle, za chvíli můžeme zřejmě očekávat zprávu typu "Nahá Britney Spearsová se producírovala po Los Angeles v růžovém klobouku s tykadly a nápisem ´Jsem Ježíš Kristus´". Ale stejně - bude to ještě někoho zajímat?