Barbara Gandolfiová a Jean-Paul Belmondo

Barbara Gandolfiová a Jean-Paul Belmondo | foto: Profimedia.cz

Belmondo se rozešel s o 40 let mladší přítelkyní, prý ho využívala

  • 43
Devětasedmdesátiletý herec Jean-Paul Belmondo se rozešel se svou sedmatřicetiletou belgickou přítelkyní Barbarou Gandolfiovou. Bývalou modelku pózující pro časopis Playboy policie v minulosti několikrát vyslýchala kvůli údajným finančním machinacím. Rozchod oznámil Belmondův advokát.

"Vím velmi dobře, co se stalo, a dal jsem Jeanu-Paulovi za pravdu, aby tento vztah ukončil. Jean-Paul vždy vedl svůj soukromý život podle svého," podotkl advokát bez bližšího upřesnění.

Bývalá modelka a neúspěšná finalistka soutěže Miss Belgie je podezřelá z toho, že Belmonda ve skutečnosti zneužívala k vlastnímu prospěchu. "Vypůjčila" si od něho v přepočtu pět milionů korun a podle médií si od něho nechávala kupovat drahé dárky.

Gandolfiová byla ovšem také v kontaktu s bývalým manželem a majitelem nočních klubů v Belgii a v Dubaji Frédéricem Vanderwiltem, který byl vyšetřován z praní špinavých peněz.

Podle rozhlasové stanice RTL, která se dostala k policejním odposlechům, se Gandolfiová jednou exmanžela zeptala, kolik by jí ročně vyneslo, kdyby měla s Belmondem potomka.

,