Milan Baroš s přítelkyní

Milan Baroš s přítelkyní na křtu CD k muzikálu Daniela Landy Tajemství. (7.12.2005) | foto: Dalibor PuchtaiDNES.cz

Baroš otcem? Zatím ne

  • 23
Šestadvacetiletý fotbalista Milan Baroš se asi nestačí divit, co se o něm doma povídá. Prý se bude ženit a čeká rodinu. Nic z toho není pravda.

Ve francouzském Lyonu, kde má český fotbalista v současné době angažmá, sice není sám, na otcovské povinnosti se ale chystat nemusí. Jeho přítelkyně, dvaadvacetiletá modelka Tereza Franková, v tuto chvíli rozhodně těhotná není.

"Potkala jsem ji nedávno v Praze a opravdu není v jiném stavu, natož aby byla už v šestém měsíci těhotenství. Jestli se k těm dvěma tyhle fámy donesly, asi se nad nimi pořádně baví. Zvlášť ta zaručená informace o tom, že čekají holčičku, je neuvěřitelná," prohlašuje blízká kamarádka Frankové, která ovšem nechce být jmenována.

"Ti dva svůj vztah tají, a tak s tím nechci být spojovaná. Když se ale ptáte takhle konkrétně, nemůžu to nechat jen tak," obhajuje své prohlášení.

Baroš představil Frankovou poprvé na veřejnosti v rámci galavečera Fotbalista roku v roce 2005, loni v březnu se milenci rozešli, ale před rokem se dali znovu dohromady. Do Lyonu se stěhovali už spolu.