Grace Miguelová a Usher (Cannes, 16. května 2016)

Grace Miguelová a Usher (Cannes, 16. května 2016) | foto: Profimedia.cz

Usher podal žádost o rozvod, předtím řešil soudy kvůli pohlavní nemoci

  • 2
Zpěvák Usher (39) nenašel štěstí ani v druhém manželství s Grace Miguelovou (48), již si bral před třemi roky. Dvojice se rozešla a míří k rozvodu. Podle společného prohlášení se manželé na rozchodu dohodli a budou postupovat jako dobří přátelé.

„Po dlouhém promýšlení a zvažování jsme se společně jako pár rozhodli rozejít. Zůstáváme hluboce propojenými a milujícími kamarády, kteří budou nadále podporovat jeden druhého v příštích fázích života. Obrovské množství lásky a úcty, kterou jeden k druhému chováme, bude stále větší,“ napsali manželé.

Zpěvák požádal Grace Miguelovou o ruku v lednu 2015 a ve stejném roce se tajně vzali a odjeli na líbánky na Kubu. Randit spolu začali v roce 2009, kdy se zpěvák rozešel s první manželkou Tamekou Fosterovou (47), s níž má dvě děti.

Usher loni čelil žalobám kvůli nakažení pohlavní chorobou - genitálním oparem. V červenci 2017 ho zažalovala jedna žena, že s ní měl sex, aniž by jí o nemoci řekl. O pár měsíců později se ozvaly další dvě ženy a zpěváka obvinil také jeden muž.

Jedné ženě Usher už v roce 2012 zaplatil odškodné v přepočtu 25 milionů korun, jelikož jí před sexem neoznámil, že trpí genitálním oparem, který mu diagnostikovali kolem roku 2009 či 2010.