Michael Foret zapózoval se zcela nahou přítelkyní Eliškou

Michael Foret zapózoval se zcela nahou přítelkyní Eliškou | foto: Robin Puškáš

Zpěvák Foret propašuje úplně nahou přítelkyni na obal vlastní desky

  • 43
Neplánované akce jsou mnohdy víc než jakýkoliv kalkul. Ukázalo se to při focení nových fotografií Michaela Foreta, který neplánovaně svlékl přítelkyni a vytvořil jí smyslný akt. Ten se teď dostane i na zpěvákovo nové album.

"Původně jsem měl v plánu uplatnit jiný námět a nápad na titulku připravovaného alba, ale vzhledem k tomu, že ty fotky mají docela úspěch, a to jsme je měli skoro za hodinu vyfocené, tak zřejmě bude použita i jako hlavní titulka celého CD," řekl iDNES.cz Michael Foret, jehož fotografie pořídil Robin Puškáš, který se profesionálním focením zabývá teprve pár měsíců.

Přítelkyně Eliška se prý odvážnému nápadu nebránila ani vteřinu.

"Přistoupila k tomu profesionálně a umělecky stejně jako já. Vysvětlil jsem jí, jak to chci a ona byla doslova nadšená. Oba jsme toho názoru, že když se podobné intimnosti pojmou elegantně, jemně a citlivě může to být ve výsledku vkusná a pěkná věc, na kterou, až budeme v důchodu, můžeme hezky vzpomínat," míní zpěvák.

Nové Foretovo album vyjde na podzim, po pěti letech od poslední desky. Pilotní singl Zpět by ale měl znít éterem už v červnu.

"Těším se na reakce fanoušků i proto, že album bude celé autorské. A nesmírně mě těší, že jsem ho mohl spoluprodukovat s výborným muzikantem, člověkem a producentem Luďkem Fialou (dříve spolupracoval se zesnulým Petrem Mukem - pozn.red)."

Michael Foret zapózoval se zcela nahou přítelkyní Eliškou

Michael Foret se vedle sólové kariéry věnuje i té muzikálové. Od září opět nastoupí do Bídníků a mezitím bude dál k vidění a ke slyšení v muzikálu Děti Ráje, který mimochodem vidělo už 300 tisíc diváků.

"Máme velký úspěch i po 350 představeních. Pro velký zájem musíme přidávat další představení a neplánovaně se tak v Goja Music Hall bude hrát každý víkend až do konce června. Jsem za to rád," uzavírá Michael Foret.