Petr Bende s manželkou Zuzanou | foto: Ladislav Němec

Zpěvák Bende se oženil, přítelkyni Zuzanu si vzal na molu

  • 22
Zpěvák Petr Bende je už v chomoutu. Bývalý finalista soutěže Česko hledá SuperStar si v pravé poledne vzal přítelkyni Zuzanu.

Pár si své ANO řekl na molu rybníka nedaleko Velehradu na Moravě. iDNES.cz to potvrdil zpěvákův manažer Luboš Denner.

Svatba proběhla v komornějším duchu. "Obřadu se zúčastnilo asi osmdesát lidí. Byli tu Petrovi nejbližší přátelé a členové rodiny," dodal dále Denner.

Z kolegů z branže přihlíželi Bendeho sňatku pouze muzikanti z kapely a lidé ze zpěvákova managementu, mnozí další tak o svatbě vůbec nevěděli. "Petr se oženil?" divil se například zpěvák Vlasta Horváth, který - podobně jako další Petrovi známí - na svatbě chyběl.

Novomanželé si romantické okolí Velehradu nevybrali pro svůj velký den náhodou. "Petr tu před dvěma lety hrál a právě tady Zuzanu poznal, takže kvůli tomu chtěli mít svatbu právě tady," vysvětlil manažer, který si samotný obřad pochvaloval. "Bylo to opravdu krásné a romantické. Hlavně proto, že se celý obřad odehrál právě u rybníka v přírodě a bylo to tím pádem atypické."

Petra Bende, pro kterého jsou vzorem jeho rodiče a především jejich čtyřicetileté manželství, si s manželkou Zuzanou dopřeje příští měsíc i krásnou svatební cestu v Egyptě.

Už jste do toho také praštili?

celkem hlasů: 1955

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 středa 16. července 2008. Anketa je uzavřena.

Ano, svatbu mám za sebou
Ano, svatbu mám za sebou 850
Ne, a svatbu ani neplánuji
Ne, a svatbu ani neplánuji 767
Ne, svatbu teprve plánuji
Ne, svatbu teprve plánuji 338