Johnny Depp | foto: Profimedia.cz

Z Johnnyho Deppa je lupič, zločin má v krvi

  • 2
Americký herec Johnny Depp hraje ve svém posledním filmu Veřejní nepřátelé zloděje Johna Dillingera. K tomu, aby předvedl před kamerami co nejvěrohodnější výkon, mu stačilo málo. Mohl se totiž inspirovat u svého dědečka a otčíma.

Jak uvádí server Pravda.sk, oba jeho příbuzní se pohybovali na špatné straně zákona. "Můj dědeček, který mi byl v dětství hodně blízký, pašoval alkohol do oblastí, kde byl zakázaný. Můj nevlastní otec byl také tak trochu gauner. Kradl a nějaký čas strávil ve vězení v Illinois, kde jsme nakonec natáčeli část filmu," prozradil herec v rozhovoru pro server Mirror.co.uk.

Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly - Johnny Depp a Orlando Bloom

Představitel oblíbeného piráta Jacka Sparrowa z trilogie Piráti z Karibiku si získal pozornost především u ženské populace, o čemž svědčí i jeho nedávné vítězství v anketě časopisu Cosmopolitan o nejpřitažlivějšího muže planety. Pětačtyřicetiletý herec v žebříčku porazil například své herecké kolegy Brada Pitta, Jakea Gyllenhaala nebo George Clooneyho.

Johnny Depp a partnerka Vannessa Paradisová na předávání filmových cen Oscar

Podle redaktorky Lizzi Hoskingové se dalo jeho vítězství v anketě předpokládat. "Anketa ukázala, že dámy preferují starší, sofistikovaně vyhlížející muže před mladými zajíci," uvedla redaktorka. Johnny Depp žije s o devět let mladší francouzskou zpěvačkou a herečkou Vanessou Paradisovou ve Francii. Mají spolu dvě děti; kromě Lily-Rose také pětiletého syna Johna "Jacka" Christophera Deppa III.