Diskuze

Jsem pyšná, kam až jsem došla, říká po zranění youtuberka Třešničková

Youtuberka Kristýna Třešňáková (23), jež si říká Týnuš Třešničková a kterou před pár měsíci popálili během show v luxusní restauraci v Turecku, se opět ukázala fanouškům na sociálních sítích. Přiznala, že krátce po zranění musela spoléhat hlavně na pomoc druhých. Nyní je už samostatnější.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LD

Tak jak se máš, co děláš??? No já jsem youtuberka. Tak si z toho nic nedělej, vždyť já umím taky úplný exkrement...;-D;-D;-D

0 0
možnosti
JR

J33a64n 40R86a26d96e76c84k47ý

12. 6. 2019 16:14

Zbytečná osoba, zbytečný článek.

vol.2:-P

1 1
možnosti
JP

To Třešničkové selfie je až neskutečně trapné. Pokud jsou všechny její další vstupy na internetu podobné jako tento, tak potom Pán Bůh ochraňuj inteligenci mladých, internetových nadšenců.

5 0
možnosti
EK

Vůbec nevím kdo to je, ale už to jméno samo o sobě je opravdu pecka. Nevím ani "až kam došla" a co obdivuhodného dodnes dokázala, ale jestli jsem to pochopila dobře, tak se nějak žíví vystavováním xichtu a patrně ji za to někdo obdivuje.

Tak jsme se jenom chtěla zeptat, co ještě tahle hvězda umí a čím se bude živit, až se věkem zcvrkne a zchátrá nebo až se jí ta vyglancovaná fasáda nějak pochroumá?

2 0
možnosti
VH

ta fasáda se už pochroumala tím popálením ;-)

1 0
možnosti
LB

Neznám jí a je asi její věc co děla, každopádně si musela projít peklem. Ten kdo popáleniny nezažil vůbec nemá ponětí jaké to je. Gratuluju k uzdravení slečno Třešniková.

1 0
možnosti
MB

Kdyby do toho videa dala ještě o kapku silnější vyhlazovací filtr, tak už je to animák...

2 0
možnosti
OU
MB

Co je Vám proboha do toho?!

2 0
možnosti
JS

chce se mi brečet!

0 0
možnosti
JM

J37a63n 91M16a26r15t55i61n

5. 6. 2019 16:53

minule som si hovoril, ze by som sa chcel niekam karierne posunut. Premyslal som ci sa stanem influencerom, alebo youtuberom. v V hre bol este model na instacu. Nakoniec som si povedal, ze budem pokracovat v dobre naslaipnutej kariere prefesionalneho vojaka a stal som sa generalom v Call of duty :-P:-P PS: vzdy premyslam, ako vsetci ti influenceri a youtubery platia ucty, zdravotne, hypo na barak. Ci to nebude len take to naoko pozlatko a hola zadnica v reale

3 0
možnosti
DH

Influencer a youtuber může dneska vydělávat stovky tisíc, v zahraničí klidně několik milionů měsičně. Ono je to tím, že většina lidí se v moderním digitálním prostředí nepohybuje a nesleduje ho, tudíž ho nechápe. Ono to člověku samozřejmě přijde jednoduché, ale zkuste vytvořit virální video, které bude mít dosah několik milionů lidí.

4 0
možnosti
MM

Jak to tady čtu, tak lidi dokážou závidět i neštěstí druhých.

5 1
možnosti
EK

Závidět? Není to spíš podiv nad tím, že si z toho "neštěstí" někdo udělá výdělečnou živnost?

3 0
možnosti