Diskuze

Umělci odmítají pracovat s Allenem, jeho dcera opět mluvila o zneužití

Herci Colin Firth (57), Timothée Chalamet (22) a další umělci prohlásili, že odmítají spolupracovat s režisérem Woodym Allenem (82). Jeho adoptivní dcera Dylan Farrowová (32) totiž znovu promluvila o údajném zneužití, kterého se měl režisér dopustit před pětadvaceti lety. Dylan tenkrát bylo sedm let.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

Mně vadí že skoro každý věděl že je Allen tak trochu úchylák ale herci i herečky mu nadbíhali jak jen mohli aby s nimi natočil film a teď když je skoro nad hrobem tak do něj kopou? To považuju za větší hnus než se nechat plácnout po zadku. (neplést se sexuálním napadáním). To samé u HW. U něj skoro všichni herci (muži) věděli co to je za prasáka ale jedinné co dovedli říct tak že je to borec že každou dostane do postele. A teď se od nich distancují? Rv

1 0
možnosti
Foto

Je vidět, že hon na čarodějnice má své stoupence i v Česku. Je prostě slastné moci si alespoň obrazně plivnout na někoho, ke komu byste se jinak nemohli ani přiblížit. Ta rozkoš, podtrhnout někomu stoličku, když má na krku smyčku. Jen ať se pohoupe, neměl být bohatší, úspěšnější, šťastnější než já.

0 0
možnosti

J60a68n 19Č31e11k51a57l

25. 1. 2018 13:39

Další trest bez soudu... Doufám, že jsou aktivistky spokojené...

1 0
možnosti
Foto

Další obětní beránek hysterie toho co se stalo před X lety...

Samozřejmě se to dalo čekat. Že si Woody Allena nechají "na konec", jako chuťovku.

Po něm už nikdo jiný totiž na řadu přijít nemůže ;-) Maximálně tak Trump...

2 0
možnosti
DN

Neboj Coline, taky po tobe nekdo flusne

5 0
možnosti
TT

Ano, je to tak, tak vypadá právní řád: obviněný muž musí dokazovat nevinu. A protože ženy nelžou, má šanci tak leda jako kosmonaut. Dlouhodobý kosmonaut. :-P

6 0
možnosti
BH

Tak nejdřív mu jí přivede domů a pak se diví když si nepřipouštěný muž najde náhradu...

0 7
možnosti
DD

Koho tím myslíte, že mu ji přivedla domů? Snad ne to, že spolu adoptovali malou dceru. A myslíte že mu ji přivedla k sexuálním hrátkám?

1 0
možnosti
MK

Chápu rozhořčení diskutérů, ale nebylo by zcela od věci si ověřit, za jakých okolností se Woody Allen s Miou rozváděl. Důvodem byl jeho vztah s jejich neplnoletou adoptivní dcerou Sue-Yin, který měl začít už v době, kdy tato byla pod zákonem. Woody si ji potom dokonce myslím vzal.

Jeho extrémně "pozitivní" vztah k hodně mladým dívkám je dlouhodobě známá věc, takže konkrétně v jeho případě bych byl s odsudky dcery velmi opatrný, u Allena by mě to opravdu nepřekvapilo.

10 5
možnosti
PH

Se Soon- Yi, svou současnou manželkou, si začal na konci 80. let a ona je ročník 1970. Takže jí mohlo být třeba 17, 18. Ale to je rozdíl od 7letého dítěte. Spoustě mužů se líbí mladé dívky, ale tím nemyslí 7leté děti.

13 0
možnosti
DK

Takže on už byl vyšetřovaný, nic se neprokázalo, ale někteří z "umělců" i tak na něj koukají jako na prasáka??? Co mi to jen připomíná???? ... Kam ta dnešní doba spěje...

13 0
možnosti
TT

Mně to připomíná hon na Židy za Hitlera. Tehdy se spalovaly knihy, dnes se vystřihují z filmů údajní násilníci. Nikdo méněcenného tvora ani nepozdraví. Už schází jen ten poslední krok.

1 0
možnosti
Foto

Taky s ním nechci pracovat.. ;-);-D

3 0
možnosti